• Новинка
Обектив за мобилен телефон Без изкривяване, Без виньетирования Широкоъгълен Макросъемщик 2 в 1 Комплект за Универсален Огледален Външен за iPhone, Samsung, LG, HTC и други см?

Обектив за мобилен телефон Без изкривяване, Без виньетирования Широкоъгълен Макросъемщик 2 в 1 Комплект за Универсален Огледален Външен

BGN 16.00
Налично
Налично

- Това е професионален обектив за мобилната фотографияТова е широкоъгълен и макро-обектив 2-в-1 за мобилен телефон.Широкоъгълен обектив може да достигне фокусно разстояние 17 мм, ъгъл на виждане може да достигне 110 °, а увеличение е 0,6 Х. - 10-кратно макро обектив мобилен телефон с минимално разстояние на снимане 15-50 mm за снимане на малки обекти. - Защита срещу изкривяване, без виньетирования, актуализация на оперативна съвместимост се състои от 4 части от по 4 комплекта импортни филтри от оптично стъкло, многослойно покритие, сверхпроницаемость светлина, възпроизвеждане на цветовете. - Универсален дизайн сменяем захващане, подходяща за повечето смартфони, лесен за работа и удобен. - Предлага се в 4 цвята, за да задоволят желанието си за цвят.Параметри на продукта0.6 X HD широкоъгълен и макро-обектив 2-в-1широкоугольный обектив : 4 броя 4 группыобъектив Макро : 1 бр 1 Комплекткалибер на обектива : 35 mm Диаметър на захващане : 17 мм Разстояние на фокусиране Макро : 15-50 mm Характеристики : Без изкривяване, без виньетирования, висока совместимостьматериал на продукта : 6063 GB Алюминийматериал стъкло : Повишена вносни оптични лещи с многослойно покритие лещи Цвят : black Rose gold Champagne Gold червен Приложими модели : обичайните за смартфони Тегло : 0,15 кгинструкции : Стъпка 1 : Привеждане в задната част на обектива с метална част на плъзгаща скоба и здраво завийте го, за стабилизиране на обектива.Втора стъпка : Отделно направляващи скоби, закрепени на обектива, и отделно черни миене на задната страна на обектива на достъпни за широк телефон, за да скоби може да са надеждно прикрепени към телефона. трета стъпка : След инсталиране на обектива на мобилния телефон трябва да се регулира ръчно фокусиране на обектива и мобилен телефон за ефективно осигуряване на качеството на изображението, за да правите снимки, които сте доволни.

Подробности

Подобни продукти в категория