• Новинка
Зарядно устройство KingAcc, съвместимо с Versa 2, 1 комплект Заменяеми USB-кабел за зареждане, адаптер за док-станция за фитнес-умни часа Fitbit Versa 2 (само за Versa 2)

Зарядно устройство KingAcc, съвместимо с Versa 2, 1 комплект Заменяеми USB-кабел за зареждане, адаптер за док-станция за фитнес-умни

BGN 5.09
Налично
Налично

- Материал : TPE + силикон - Дължина : 3,3 фута (100 см). - Зареждайте и излъчване на данни чрез USB порт. - Вход : 5v / 500 ma-1000 ma. -Изход : 5 v / 500 ma-1000 ma. Сменное USB зарядното устройство е съвместимо само с Fitbit Versa 2, не за други модели.Няма функция за нулиране.Забележка : Фитнес тракер Versa 2 и гривна в комплекта не са включени.Конструкция сигурност : Зарядно устройство King Acc Versa 2 има регулатор на напрежение вътре (вграден регулатор на напрежение предпазва) за защита на вашия зарядно устройство от повреждане в резултат на претоварването на работен ток и късо съединение. забележка : Препоръчително е да използвате, моля, свържете USB порт към КОМПЮТЪР, лаптоп или преносим компютър.Високо качество и трайност на : Изработен от висококачествени кабели, този взаимозаменяеми кабел за Fitbit Versa 2 могат да издържат повече от 2000 тестове за вмъкване и извличане.Компактен и лек дизайн, удобен за туристи и бизнес потребители.Дължина на кабела : 100 виж по-дълги от дължината На достатъчно разстояние.Допълнителен преносим кабел за зареждане, който ще помогне на фитнес трекеру Versa да работите в офис, у дома, в колата или в пътуване!.Защита от пренапрежение и претоварване работен ток : Нашите преносими зарядни кабели Versa осигуряват бърза и стабилна скорост на зареждане.Произведени са със защита от пренапрежение и претоварване на виновните, те ще си Versa от повреди при зареждане.

Подробности

Подобни продукти в категория