• Новинка
Kisangel Детски Шапки Детски Шампоан За Коса, Измиване, Къпане Козирка За Къпане Шапка Детска Шапка За Душ Детски Шампоан Капачка Капачка Капачка Меки Шапки Детски Шам?

Kisangel Детски Шапки Детски Шампоан За Коса, Измиване, Къпане Козирка За Къпане Шапка Детска Шапка За Душ Детски Шампоан Капачка Капачка

BGN 13.30
Налично
Налично

PP, TPEЗащитна маска за детската душа : е Направена от висококачествен материал PP и TPE, която е здрава и практична за употреба.Шапка за плуване с детски шампоан : добър подарък за вашето дете на рожден ден, Коледа, Нова година, парти или просто в ежедневието . ДЕТСКА шапка за миене на косата : чудесно за къпане на бебето, стригане, пътуване на открито, пазаруване и други цели.Защитна капачка за баня : С шарени делфин, чаровна и оригинална, тя ще привлече вниманието на вашето дете и ще му позволи да се влюби в банята.КОЗИРКА за ДЕТСКА ШАМПОАН : Подходящ за вземане на душ, за пътуване на открито, а също и за подстригване и стилизиране на косата.Осъществяване на Списък 1 х шапчица за детски шампоан Особености - Произведен от висококачествен материал PP и TPE, здрав и практичен за употреба. - Подходящ за вземане на душ, за пътуване на открито, подстригания на коса, подстригване и стайлинг. - Приложимо възраст : Над 6 месеца. - Применимая обиколката на главата : над 38 см / 14,96 инча. - Размер : прибл. - Цвят : Жълто-лилаво. - Благодарение на очарователен и оригинален дизайн във формата на делфин, той ще привлече вниманието на вашето дете и ще му позволи да се влюби в ванночку. - Материал : PP, TPE. - Регулируема конструкция позволява на вашето дете удобно и с удоволствие да си вземат душ. - Водоустойчив увеличена шапчица предотвратява попадането на вода в очите и ушите на вашето дете.Информация за стоки, все още купаете на бебето или да миете косата си, защото ви попадне вода в ушите или очите?Ами, не трябва да пропускате нашата шапка за шампоан, произведени с използване на материали PP, TPE и фина работа, здрава и водоустойчива.Отличителен дизайн във формата на делфин, модерен, подходящ за момчета и момичета.Това може да се предотврати попадането на шампоан и вода в ушите му, очите или устата, полезно и удобно.

Подробности

Подобни продукти в категория