• Новинка
ABYstyle Demon Slayer 16 Грама. Пластмасов Акрилен Кралят Чаша С Многократно Соломинкой и Херметически Капак, която Не съдържа Бисфенол А, С участието на Иносуке, Зеницу, Незу?

ABYstyle Demon Slayer 16 Грама. Пластмасов Акрилен Кралят Чаша С Многократно Соломинкой и Херметически Капак, която Не съдържа Бисфенол

BGN 2.67
Налично
Налично

ОФИЦИАЛНО ЛИЦЕНЗИРАН - Този пластмасова чаша Demon Slayer е официално лицензиран продукт и ще се превърне в чудесен подарък за феновете на Demon SlayerИНДИВИДУАЛЕН ДИЗАЙН - Дизайн на този пластмасови чаши Demon Slayer е направена в стила на Иносуке, Зеницу, Незуко и Танджиро.ВКЛЮЧВА В себе си - Този пластмасова чаша Demon Slayer е снабден с капак, който помага да се предотврати разливане.КАПАЦИТЕТ - Този пластмасова чаша Demon Slayer побира 16 грама. ВИСОКО качество - Този пластмасова чаша Demon Slayer изработена от висококачествена пластмаса, не съдържат BPA.Ние знаехме, че това няма да е лесно, но никой не ни каза, колкото е необходимо кардиотренировок, когато ние започнем играта demon slaying.За щастие, това е болезнено, потни осъзнаване ни води до разработването на този чаши като неразделна част от арсенала на всеки боец.Благодарение на дизайна с участието на Иноскэ, Зеницу, Тандзиро и Незуко, това е идеален подарък за феновете на Demon Slayer, които знаят, че по-лошо от демона може да бъде само забава схващане хайвер.

Подробности

Подобни продукти в категория