• Новинка
Шкаф за съхранение на Тоалетна Хартия в банята Spakoo Висок, 4-те Нива Ъглова етажерка с Открита Баня и Като, Декорированный Притежателя, Шкаф за съхранение на Ролка ха?

Шкаф за съхранение на Тоалетна Хартия в банята Spakoo Висок, 4-те Нива Ъглова етажерка с Открита Баня и Като, Декорированный Притежателя,

BGN 1.33
Налично
Налично

︱♟︱4-СЛОЙНАЯ КОНСТРУКЦИЯ ︱ Малък ъглов шкаф има 4 нива, изработен от PVC пластмасаНа горния панел е подходящ за показване на освежителя за въздух, растения в саксии или мобилни телефони, чаши.Втори слой - откриване полк с вырезанной дъска за дизайн на модел.Третото ниво представлява кутия за салфетки 8,7 "L * 7,7"W * 5,51"H. Долния слой е скрит като с хубав модел на Айфеловата кула. ︱♟︱ МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН УНИВЕРСАЛЕН шкаф за съхранение на хартия многофункционален, той може да бъде под формата на хартия кутията, в която ти просто трябва да отворите капака, за да се сложи хартия, след това може да се дръпне хвърляне на салфетки от предния отвор.В него също така можете да съхранявате допълнителни кърпи, тоалетни принадлежности, допълнителни кърпи за миене на съдове, чадър, шампоан, препарат за измиване на тялото и др. ︱♟︱ЛЕСНО да се сглобява без болтове︱поставка за хартия организатор за баня събрана от 9 бр. PVC-дъски, като при монтажа на подреждане на пъзел, няма нужда от винтове, просто поставете по една проста инкрустация.След сглобяването на размера на шкафа за баня е L 8,7 "* W 7,7" * H 31,5". ︱♟︱ Едно водоустойчив ТИТУЛЯР ︱ъглов шкаф по-добре, отколкото стенен държач за тоалетна хартия.Във влажна банята вие не се притеснявате, че хартията се намокри, благодарение на изцяло частен корпуса от PVC-притежател на домашни животни не попаднат в ролки от тоалетна хартия. ︱♟︱ МАЛКА ТОАЛЕТКА︱Тесен и малък срок на годност осигурява допълнително склад в ограничено пространство, особено в банята, позволява скриване на почистващи препарати, малки дреболии, като салфетки Lysol, зад вратата, както и е подходящ за настаняване в хола, фоайе.

Подробности

Подобни продукти в категория