• Новинка
Cabilock Опаковка Сапун за ръце, Захранващи Сапун за ръце, Захранващи сапун за ръце, 3 бр, Помпа за Душа, Преса, Стъклена Бутилка, Опаковка Шампоан, Захранващи Сапун за ръ?

Cabilock Опаковка Сапун за ръце, Захранващи Сапун за ръце, Захранващи сапун за ръце, 3 бр, Помпа за Душа, Преса, Стъклена Бутилка,

BGN 13.85
Налично
Налично

Стъклена бутилка за шампоан -Множество, подходящи за повторна употреба, идеално за приготвяне на лосиони за тяло със собствените си ръце, смеси от етерични масла, течен сапун, средства за измиване на тялото и много другиБУТИЛКА С ПОМПА - Дебела бутилка с распылительным помпа.Това за приятелите си, родителите си и така нататък. ОПАКОВКА ШАМПОАН - грубоват, годни за здравето и безопасен за използване.БУТИЛКА за ТЕЧНОСТИ, Изработена от стъкло и материали от неръждаема стомана.Опаковка за бутилки-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Стъклена бутилка за шампоан -Множество, подходящи за повторна употреба, идеално за приготвяне на лосиони за тяло със собствените си ръце, смеси от етерични масла, течен сапун, средства за измиване на тялото и много други.БУТИЛКА С ПОМПА - Дебела бутилка с распылительным помпа.Това за приятелите си, родителите си и така нататък. ОПАКОВКА ШАМПОАН - грубоват, годни за здравето и безопасен за използване.БУТИЛКА за ТЕЧНОСТИ, Изработена от стъкло и материали от неръждаема стомана.Опаковка за бутилки-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Списък на опаковки, 3 x Характеристики бутилки - Дебела бутилка с распылительным помпа.Това е опаковка за бутилки за приятелите си, родителите си и така нататък. - Изработен от стъкло и неръждаема стомана бутилка с помпа. - Капацитет : Около 210 мл стъклени бутилки за шампоан. - За многократна употреба, за многократна употреба и удобен, идеално за приготвяне на лосиони за тяло със собствените си ръце, смеси от етерични масла, течен сапун, средства за измиване на тялото и други дозаторов шампоани.

Подробности

Подобни продукти в категория