• Новинка
Стенен Шкаф за баня COSTWAY, Шкаф За Съхранение на Голям Капацитет, с Една Като с Щори и Регулируеми по височина Рафта, Дървен Стенен Шкаф за лекарства за Баня, Всекидне?

Стенен Шкаф за баня COSTWAY, Шкаф За Съхранение на Голям Капацитет, с Една Като с Щори и Регулируеми по височина Рафта, Дървен

BGN 0.67
Налично
Налично

Голямо пространство за съхранение ще ви помогне да подредите вашите ежедневни неща и вещи от първа необходимостВисококачествен MDF, осигурява отлична здравина и товароносимост в продължение на много години употреба.Елегантен външен вид е подходящ за вашата баня, кухня, хол, антре и така нататък.Е лесна за разбиране инструкция и номерирани аксесоари осигуряват бърз монтаж и почистване. ?【Компактен и издръжлив шкаф】 Благодарение на настенному креплению шкафче за лекарства може надеждно да виси на стената или над тоалетната, за спестяване на пространство.Изработен от висококачествена плоча от МДФ, този шкаф за баня е здрав, да го не лесно да рязка рана или драскотина, че дава възможност за сигурно задържане на предмети и осигурява по-дълъг експлоатационен живот.Капацитетът на всеки рафт е 11 килограма. ?【Голямо пространство за съхранение на】 Окачен шкаф за съхранение е оборудван с вътрешен рафт, която може лесно да се инсталира в 3 положения, което ви позволява да съхранява предмети с различни размери, като тоалетни принадлежности, средства за грижа за кожата, чаршафи, средства за ароматерапия и т. Освен това, открит рафт ви позволява да съхранявате често използвани предмети в обсега и ви осигурява чисти и спретнати пространство. ?【Задвижваната щори с магнитно капаче】Задвижваната щори придава аптечката уникален и елегантен външен вид, защита на предмети от пръски вода и прах.А елегантна кръгла дръжка осигурява голямо удобство при отваряне и затваряне на вратата, докато магнитна ключалка може да запази вратата е плътно затворена. ?【Многофункционален стенен шкаф】 Този адаптивни органайзер за съхранение може да се използва като кухненски шкаф за съхранение на прибори и бутилки за подправки или в шкафчето в банята за съхранение на тоалетна хартия и други.Прост и стилен дизайн прави шкаф подходящ за пране, дневна, дрешник и така нататък. ?【Лесен монтаж и обслужване на】 Тъй като всички консумативи са номерирани, можете лесно да различи всяка подробност и следват пошаговому ръководството, за да завършите сглобяването в кратки срокове.Освен това, шкаф за съхранение на гладка и устойчива на износване, лесни за почистване с влажна кърпа. ?【Компактен и издръжлив шкаф】 Благодарение на настенному креплению шкафче за лекарства може надеждно да виси на стената или над тоалетната, за спестяване на пространство.Изработен от висококачествена плоча от МДФ, този шкаф за баня е здрав, да го не лесно да рязка рана или драскотина, че дава възможност за сигурно задържане на предмети и осигурява по-дълъг експлоатационен живот.

Подробности

Подобни продукти в категория