• Новинка
Стойка за телефон RUITASA Сладък Бъни, Поставка за Nintendo Switch, Поставка за заек, Кавайный Държач за мобилен телефон с iPhone, iPad, планшетами, смарт телефони (Розов)

Стойка за телефон RUITASA Сладък Бъни, Поставка за Nintendo Switch, Поставка за заек, Кавайный Държач за мобилен телефон

BGN 1.00
Налично
Налично

1 Материал : Изработен е от висококачествена пластмаса, висококачествени материали, с добро качество, нетоксичен и безвреден, не е лесно да се повреди, здрав, моля, бъдете сигурни за закупуване. Регулируема Височина на настолен притежателя на телефона се регулира до 32 см / 12,6 инча, за да ви осигури предпочитан гледна точка, облекчаване на умора шията и кръста. Основание : Утяжеленное нескользящее основа, притежател на мобилен телефон е доста стабилна, долната част на занасяне подплата увеличава триенето, не се плъзга и не вреди на машината, предпазва вашето обзавеждане от дневния премахване и подхлъзване. Съвместимост : Поставка за мобилен телефон съвместими с различни смартфони и планшетами, като i Phone 12 12 Pro 12 Pro Max 11 Pro Xs-Xs Max Xr X 8 7 6 ще отговарят на вашите нужди на живота. Идеален подарък : Сладко дизайн заек със собствени заячьими уши, подходящ за приятелки и деца.Изразете вашата любов към него.(Забележка не е подходящ за обемни съоръжения.Устройството с размер, по-12,9 инча може да се наклони.Стойка за телефон Сладък Бъни 01. Материал : Пластмаса Размер : 10 см/3.9 инча * 24 см /9,4 инча, височина може да се регулира до 32 см/12,6 инча Цвят : розов Опаковка : 1 бр. сладък титуляр за телефон със заек Характеристики : нагоре и надолу.Мобилен телефон, таблет с общо предназначение.Регулиране на ъгъла на наклона.Устойчив без разклащане.Изработен е от висококачествена пластмаса, материалът е здрав, това не е лесно да се повреди, издръжлив.Височината може да се регулира в съответствие със собствения си ръст, което ви гарантира удобен преглед, като помага за запазване на стойката и намаляване на умората на врата и на гърба.Нескользящая основа, усиливающая триене, не се плъзга и не травмирует кола защитава вашето устройство, като същевременно се гарантира сигурността на мобилен телефон или таблет.Сладък дизайн заек със собствени заячьими уши, подходящ за приятелки и деца.

Подробности

Подобни продукти в категория