• Новинка
BEDRE Ракел, Стъргало, За Душата, Чистачка, Стъргало, за Душата, Стъргало, за Душата, със Силиконов Титуляра, Стъргало За Огледало в Банята, Стъргало За Почистване на Ст?

BEDRE Ракел, Стъргало, За Душата, Чистачка, Стъргало, за Душата, Стъргало, за Душата, със Силиконов Титуляра, Стъргало За Огледало

BGN 9.87
Налично
Налично

✤ С помощта на универсалната скрепер лесно почистете вратата на душ кабината, прозорци, фаянс, огледало, самостоятелен санитарен възел, кухня, тераси, вътрешни дворове, и много други повърхности ❥Продуктът е произведен от желязо със силиконово покритие, което е здрав и дълъг живот. ❥Този продукт е оборудвано с плетене на една кука, за да спестите място, а приложената кука ще ви осигури допълнително място за съхранение. ❥Продукт, използван по много места, като например у дома, хотели, пазари и т., ❥ е Подходящ за прозорци, стъкло и т. ✤ С помощта на универсалната скрепер лесно почистете вратата на душ кабината, прозорци, фаянс, огледало, самостоятелен санитарен възел, кухня, тераси, вътрешни дворове, и много други повърхности. ❥Продуктът е произведен от желязо със силиконово покритие, което е здрав и дълъг живот. ❥Този продукт е оборудвано с плетене на една кука, за да спестите място, а приложената кука ще ви осигури допълнително място за съхранение. ❥Продукт, използван по много места, като например у дома, хотели, пазари и т., ❥ е Подходящ за прозорци, стъкло и т., Цвят : черен Размер : S : 22,7 *21,5 см, мл : 28* 22 смМатериал : желязна опора + силикагел.

Подробности

Подобни продукти в категория