• Новинка
PATKAW Играчки за домашни любимци, Играчки за домашни любимци, Играчки за домашни любимци 2 ЕЛЕМЕНТА Птица Папагал Папагал Играчка Папагал Люлка Папагал Люлка Верига ?

PATKAW Играчки за домашни любимци, Играчки за домашни любимци, Играчки за домашни любимци 2 ЕЛЕМЕНТА Птица Папагал Папагал Играчка Папагал

BGN 14.09
Налично
Налично

Играчка "Птичи блок" - Изработена от висококачествен материал, сигурна, стабилна и надеждна, износостойка и е устойчива на укусамИграчки за дъвчене в клетката - Чудесен аксесоар за клетки за птици за подарък на приятели, които имат домашни птици.Играчки за дъвчене птици - Играчка за птици осигурява необходимата физическа активност, за да си папагали остават стабилни и щастливи.Блок дъвченето на играчката - тя не може да бъде предоставена на вашия домашен любимец за игри, но също могат да станат чудесна украса за клетка за клетките.Люлка за папагали са големи - особено подходящи за игри на домашни птици-папагали, много са лесни за инсталиране и използване.Играчка "Птичи блок" - Изработена от висококачествен материал, сигурна, стабилна и надеждна, износостойка и е устойчива на укусам.Играчки за дъвчене в клетката - Чудесен аксесоар за клетки за птици за подарък на приятели, които имат домашни птици.Играчки за дъвчене птици - Играчка за птици осигурява необходимата физическа активност, за да си папагали остават стабилни и щастливи.Блок дъвченето на играчката - тя не може да бъде предоставена на вашия домашен любимец за игри, но също могат да станат чудесна украса за клетка за клетките.Люлка за папагали са големи - особено подходящи за игри на домашни птици-папагали, много са лесни за инсталиране и използване.Пратката включва 2 играчки за папагали Характеристики - Изработени от висококачествени материали, безопасни, стабилни и надеждни, износостойки и устойчиви на укусам. - Особено подходящ за игри на домашни птици-папагали, много лесен за инсталиране и използване. - Материал : Пластмаса. - Играчка Parrot осигурява базовата физическа активност, която ги поддържа стабилни и щастливи, както и подобрява тяхното здраве. - Цвят : Както е показано на фигурата. - Размер : около 40,00 X2,00 X1,00 см./15,72 X0,79 X0,39 инча. - Пластмасова шевни мост със звънци може да привлече птици към играта, много практичен и здрав.

Подробности

Подобни продукти в категория