• Новинка
Аксесоари за Хамстери PATKAW Играчки за Папагали 30 Комплекта Ясла за клетка за клетките на Винт Ясла За Птици Чиния За Хранене на Винт Подвесная Ясла Купа Вита Чрез Ск?

Аксесоари за Хамстери PATKAW Играчки за Папагали 30 Комплекта Ясла за клетка за клетките на Винт Ясла За Птици Чиния За Хранене на

BGN 2.33
Налично
Налично

Аксесоари за клетки за хамстери - Произведени от желязната материал, така че можете да ги използвате в продължение на дълго времеВинтове за клетка за хамстери - Болтове, гайки, уплътнения не поранят си ръце и няма да навредят на клетката по време на инсталацията.Крепежни винтове за трамплин - малък, лек и практичен дизайн ги прави преносими и удобни за переноске. Комплекти за катерене, платформа за почивка - приятен и практичен дизайн, може да се използва директно в клетката, лесен за инсталиране.Крепежни винтове за клетките - много отлични инструменти за инсталация на птичи насестов, платформа, къща, кутия за разплод.Аксесоари за клетки за хамстери - Произведени от желязната материал, така че можете да ги използвате в продължение на дълго време.Винтове за клетка за хамстери - Болтове, гайки, уплътнения не поранят си ръце и няма да навредят на клетката по време на инсталацията.Крепежни винтове за трамплин - малък, лек и практичен дизайн ги прави преносими и удобни за переноске. Комплекти за катерене, платформа за почивка - приятен и практичен дизайн, може да се използва директно в клетката, лесен за инсталиране.Крепежни винтове за клетките - много отлични инструменти за инсталация на птичи насестов, платформа, къща, кутия за разплод.Осъществяване на списък с 30 x комплекта винтове Характеристики - Цвят : сребрист. - Приятен и практичен дизайн, може да се използва директно в клетката, лесен за инсталиране. - Диаметър на уплътнението S : 18 мм. Дължина на винта S ( ) : 33 мм. - Тези продукти са снабдени с подложки, така че те ще бъдат по-здрави и лесни за инсталиране. - Изработени от желязната материал, така че можете да ги използвате в продължение на дълго време. - Диаметър на уплътнението L : 35 mm. - Материал : желязо. - Не за папагали, но също така и за хамстери, плъхове, попугайчиков и други малки птици. - Дължина на винта L ( ) : 33 мм. - Много отлични инструменти за инсталация на птичи насестов, платформа, къща, кутия за разплод.

Подробности

Подобни продукти в категория