• Новинка
Втулки за Памперси Bonaweite Bird Полет Suite, Предпазна Пелена за Папагали с Водоустойчив Вътрешен Слой, Сладък Неопрен за Урина Африкански Вълнообразни Попугайчиков Ара ?

Втулки за Памперси Bonaweite Bird Полет Suite, Предпазна Пелена за Папагали с Водоустойчив Вътрешен Слой, Сладък Неопрен за Урина Африкански

BGN 4.33
Налично
Налично

Няма птичи торПолезни доставки.Капак на клетка за клетките.Грижи за себе си и душ.Привязной каишка. 4 Цвят : Заек, Котка, Ананас, Диня.Дължина на гърба XS 3,54 инча, обиколката на гърдите 1,96 инча. Дължина на гърба S 4,72 инча, обиколката на гърдите 2,36 инча. Дължина на гърба M 5,32 инча, обиколката на гърдите 2,68 инча.L Дължина на гърба 7,87 инча, обиколката на гърдите 3,93 инча.XS - Вълнисто папагал, Неразлучник, Манникин, Сврачка, бисмарковский вьюрок.S - Папагал, Тъмно бордо папагал, Папагал-монах, Слънчев папагал, лори.М - Александрийски папагал, Пиониты, красногрудый папагал (голям размер), красноплечий ара.Колумб, какаду със сива хохлаткой (Среден размер), ара (Голям размер), Папагал Эклект, африкански Сив папагал, parrot. ♥♥ Изработена от памучен плат, мек и удобен.Лек и многократна употреба кофа за миене на птици.Вътрешната облицовка е изработена от водоустойчив материал.За предотвратяване на изпускащ може да се сложи хартия и кърпи.Лесен за почистване. ♥♥ Има 4 размера и 4 цвята по ваш избор.Регулируеми презрамки с цип и един дупка за птичи опашката го правят идеално подходящ за вашите птици.Моля, проверете размера преди да поръчате. ♥♥ Вашата птичка определено хубави в това.Нашият одобрен костюм за памперси ще си сладко малко ония от тълпата.Така че, когато тя отлетя, както и костюм, остава в нея и да я да се върне. ♥♥ Ако очаквате гости и не искам да си птица какала на тях, нашия набор за полета с подгузниками - най-добрият избор за вас.Той добре се справя с това, да се съберат всички какашки. ♥♥ Много е удобно да се получи птица от клетката или да пътуват лесно се облича и да стреля. ♥♥ Изработена от памучен плат, мек и удобен.Лек и многократна употреба кофа за миене на птици.Вътрешната облицовка е изработена от водоустойчив материал.За предотвратяване на изпускащ може да се сложи хартия и кърпи.Лесен за почистване. ♥♥ Има 4 размера и 4 цвята по ваш избор.Регулируеми презрамки с цип и един дупка за птичи опашката го правят идеално подходящ за вашите птици.Моля, проверете размера преди да поръчате. ♥♥ Вашата птичка определено хубави в това.Нашият одобрен костюм за памперси ще си сладко малко ония от тълпата.

Подробности

Подобни продукти в категория