• Новинка
Хамак за малки Животни, Играчки за Плъхове, Играчки за птици-Папагали, Ракита Мрежа за Катерене с 4 Куки, Аксесоари за Плъх Клетки, Веревочная Стълбище, Играчки за По?

Хамак за малки Животни, Играчки за Плъхове, Играчки за птици-Папагали, Ракита Мрежа за Катерене с 4 Куки, Аксесоари за Плъх Клетки, Веревочная

BGN 5.99
Налично
Налично

【Здрав материал】 : Цветна мрежа за катерене е изработена от здрава памучен въжеВашият домашен любимец може да се изкачи на него и да играете, без да се притеснявате.Моющийся и многократна употреба. 【Размер】 : Играчки за порове размер 32x25 см с 4 метални куки, достатъчно големи, за малки животни като папагали хамстери, може да се движи, да играе, да спи и т. 【, Подходящи за малки домашни любимци】 : Идеална играчка за активни птици за отдих, игри, катерушки и релаксация.Идеален за малки животни, като порове, хамстери, плъхове, катерици, папагали, птици, таралежи и др Подобрява подвижността, предприемчивост и равновесие на вашия домашен любимец. 【Аксесоари за клетки】 : Тези играчки за плъхове с 4 метални куки може лесно да виси в клетка птица или друго място.Ярката ракита окото не само украсява клетка за домашни любимци, но и добавя забавен домашен любимец, за да го насесте и му позволява да се забавлявате. 【Лесна инсталация】 : Аксесоари за плъхове клетки са лесни за инсталиране и отстраняване и са подходящи за повечето клетки.Дайте на вашето си скъпи домашен любимец щастливо място за почивка.

Подробности

Подобни продукти в категория