• Новинка
POPETPOP 1 Низ Играчка с топка за Папагал, Играчки за Птици, Големи Играчки за Папагали, Аксесоари за Птици, Играчки за Рязане на Птици, Аксесоари за Птици, Играчки за пти?

POPETPOP 1 Низ Играчка с топка за Папагал, Играчки за Птици, Големи Играчки за Папагали, Аксесоари за Птици, Играчки за Рязане на

BGN 3.25
Налично
Налично

Играчка за дъвчене папагал : Изработени от неръждаема стомана и пластмаса, дъвченеИграчки за дъвчене папагал : Този предмет представлява забавни играчки за игра с домашни птици, преносими и шик.Играчки за хранене на птици : ниско тегло и конструкция с плетене на една кука предоставят своята практичност и сигурност.Подвесная дъвчене играчки : Играчки изработени от безопасен материал, който е.Аксесоари за домашни птици : Благодарение на специален дизайн и ефектен цвят, може лесно да се привлече вниманието.Играчка за дъвчене папагал : Изработени от неръждаема стомана и пластмаса, дъвчене.Играчки за дъвчене папагал : Този предмет представлява забавни играчки за игра с домашни птици, преносими и шик.Играчки за хранене на птици : ниско тегло и конструкция с плетене на една кука предоставят своята практичност и сигурност.Подвесная дъвчене играчки : Играчки изработени от безопасен материал, който е.Аксесоари за домашни птици : Благодарение на специален дизайн и ефектен цвят, може лесно да се привлече вниманието.Осъществяване на списък 1 х Венец с играчки от ротангового топчета, Особености -Изработен от неръждаема стомана и пластмаса, както и от ротангового топчета, за дъвчене птици. играчка за дъвчене птици -Външния вид на гирлянди от ротангового крушка може да привлече птици към играта, създаване на оживена атмосфера в дъвкателните принадлежностях за домашни любимци. - Играчка за кусания птици с кука за закачване в клетка за птици подвесного ротангового топчета. - Добър запас от играчки, за да се забавляват.Позволете на вашия домашен любимец да почувстваме радостта от движението с играчка за грызения. - Размер : 20,00 X8,00 X8,00 см /7,86 X3,14 X3,14 инча Играчка за птици. - Материал : Неръждаема стомана, ротанговый топката и пластмасови детски играчки за дъвчене-люлка за папагали. - Снабдите своята птица играчка за дъвчене и катерене по мястото, където птицата похапване.

Подробности

Подобни продукти в категория