• Новинка
Голяма Кутия За Кучета Дървена Клетка За Домашни Любимци, Клетки За Кучета Мебели За Домашни Любимци на Малки и Средни Ограда За Кучета Клетка За Котки Клетка За За?

Голяма Кутия За Кучета Дървена Клетка За Домашни Любимци, Клетки За Кучета Мебели За Домашни Любимци на Малки и Средни Ограда

BGN 421.40
Налично
Налично

Безплатен вход /изход, отглеждане на Негио-якушо и оборудване, търговия на едроЛесен Kiyoshi, отвеждане на Цукимацу отпред, Киецуки отдолу.Отворено пространство, отводящая предната лицева панел спи при вдишване Цукимацу, кихане, уриспар.Просто обзавеждане, лесна продажба на едро, оперативно оборудване.Тегло на повърхността на главата и на опашката : 5 кг или по-малко.Безплатен вход /изход, отглеждане на Негио-якушо и оборудване, търговия на едро.Лесен Kiyoshi, отвеждане на Цукимацу отпред, Киецуки отдолу.Отворено пространство, отводящая предната лицева панел спи при вдишване Цукимацу, кихане, уриспар.Просто обзавеждане, лесна продажба на едро, оперативно оборудване.Тегло на повърхността на главата и на опашката : 5 кг или по-малко.Име на продукта : клетка за собакматериал : дърво + железопроцент : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване на поръчката ще бъде около 0-3 см, моля, приемете 2. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от продуктов3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят малки разлики в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка.Размерите се измерват ръчно.Всяка променлива може да бъде различна.Моля, обърнете се към самия продукт. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.Къщата на кучето си, докато ви няма у дома : Здрава конструкция създава безопасно място за вашия домашен любимец докато ви няма у дома и да отговаря на естествените инстинкти на кучето си "бърлога".

Подробности

Подобни продукти в категория