• Новинка
Litewoo 3 БР. Набор на Каботажните за Птичи Костур Дървена Опесъчаване Тампон Върху Лапа Ноктите на Клюна Едър Пясък Птичья Пръчка Клетка Аксесоари за Птици Папагал Въ?

Litewoo 3 БР. Набор на Каботажните за Птичи Костур Дървена Опесъчаване Тампон Върху Лапа Ноктите на Клюна Едър Пясък Птичья Пръчка

BGN 7.36
Налично
Налично

? Подходящи птици : Тези играчки-поставка за птици са подходящи за малки и средни папагали, като папагал, вълнисто папагал, какаду, чинка, канарче, развъдник и така нататък ? Безопасен материал : Всички играчки-поставка за птици, изработени от 100% естествена дървесина с добавка на кварцов пясък, хранителен материал, и тези играчки-накрайник за птици не изчезват във водата, са абсолютно безопасни за птиците. ? Лесна инсталация : Уплътнение от неръждаема стомана, лесна инсталация в клетката, за да инсталирате, не се изисква допълнително оборудване, дървена поставка за птици притежава висока износоустойчивост, я не е лесно да падне, и птиците удобно свободно да играе. ? Размер на U-образни костур : 4,8 * 6,4 инча /12* 16 см; ъглово място за спане : 10 см/26 см, можете да получите 3 играчки за папагали с една покупка. ?МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ : В клетката се определя едновременно няколко подложки, въз основа на предоставяне на птиците, както и на повече места за практикуване на лазанием, за намаляване на стреса и скуката, а грапава повърхност може да осигури на вашите птиците, както и удобен и контролиран хващане, осигуряване на отлично движение на крака и твърдо покритие на повърхността за естествена резитба клювов и ноктите.Технически характеристики : Материал : естествено дърво + кварцов пясък Размер : (специално включително) ? Директен поставка : 7,07 инча / 18 см ? U-образно място за спане : 4,8 * 6,4 инча / 12 * 16 см ? Ъглово място за спане : 10 см / 26 см Цвят : случаен Характеристики : ? е Подходящ за малки и средни папагали, като папагал, вълнисто папагал, какаду, чинка, канарче, развъдник и така нататък. ? Тези играчки-поставка за прътове са боядисани и са с различна форма, което може да привлече вниманието на папагалите и да ги направи по-гъвкави. ? Вътрешен материал-естествена масивна дървесина, на повърхността на влакчета за костур от птичи дърво-цветен кварцов груб пясък, цвят пясъчни пръчки е безопасен и нетоксичен.

Подробности

Подобни продукти в категория