• Новинка
XLAIQ 2 в 1 Купа за вода с храна за Папагали, Двойна Чаша за хранене, Пластмасова Ясла за птиците в клетка за гълъби (Цвят: зелен, размер: един размер)

XLAIQ 2 в 1 Купа за вода с храна за Папагали, Двойна Чаша за хранене, Пластмасова Ясла за птиците в клетка за гълъби (Цвят:

BGN 1.00
Налично
Налично

Състояние : Чисто новаМатериал : пластмаса. 10 см х 3,5 см (Дхв).Цвят : зелен, както е показано на снимките.Двойна купа-тренч, наполовина пълен с пясък, наполовина облицована с плодове, много практичен.Параметри : Състояние : Абсолютно новия Материал : пластмаса Размери : прибл.5 см (Дхв) Цвят : зелен, както е показано на снимките, купа с двоен корытом, наполовина с пясък, наполовина с плодове, много практичен. Забележка : Моля се допуска грешка в 0,5-1 см от ръчно измерване на Цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори калибриран по различен начин.Пратката включва : 1 бр. х купа за птици (само купата, други аксесоари в комплекта не са включени) на Помещение включва : Ясла за птици * 1.

Подробности

Condition:
Brand new
Material:
plastic
Size:
Approx. 10cm x 3.5cm(Lx H)
Color:
Green, as pictures shows
Double trough trough bowl half sand half put fruit very practical.:
Note:
Please allow 0.5-1cm errors due to manual measurement :
Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer:
monitor since monitors are not calibrated same.:
Package included:
1pc x Bird bowl (bowl only, other accessories are not included):
Package Included:
Bird feeder*1 :

Подобни продукти в категория