• Новинка
Balacoo 3шт Пилешки Аксесоари Прозореца на Къщата Открит Къщата Пластмасова Кутия За Разплод Аксесоари За клетка за Набор от Клетки за Папагали Домашни Птици Малък Па?

Balacoo 3шт Пилешки Аксесоари Прозореца на Къщата Открит Къщата Пластмасова Кутия За Разплод Аксесоари За клетка за Набор от

BGN 1.33
Налично
Налично

Гнездовой къщичка за птици : : странично на отвора, флип-надолу капачкатаПредназначен за папагали, попугаек-неразлучников, попугайчиков,.Къща за чифтосване птици : Малък вход за птици от вятър и дъжд и на хищници, като котки и гризачи.Клетка за папагали : естествена Среда за отглеждане на птици : В кутия за гнезда за папагали топлина, което допринася за отглеждането на папагали.Място, където папагали почиват и да гнездата си.Волиери за папагали : Този птичи къщичка за птици, предназначени за пойни птици, като вьюрки и други диви птици.Дървена къщичка-клетка за вьюрковых неразлучников : Подсилени шевове, с дебелина на панела осигуряват дълготрайност.кутия за гнездо девойче.Пакетът включва 3 x титуляр за папагали, wooden органайзер за гнездене на птици, прозорец с ясни преглед, Птичи къща Особености - Гледайте колко птици се установяват растат в естествената си среда с помощта на тази на притежателя за птици, гнезда за папагали. - Тази къщичка е предназначен за пойни птици, като вьюрки и други диви птици, птичи къщичка за клетките. - Материали : Дървени къщички. - Подсилени връзки и дебели панели осигуряват дълготрайност на птичия кутия.Посока на отваряне - случайно (ляво или дясно) за гнездо на папагал. - Отлична образователна възможност за децата bird nest. - Размер : 20 x 12 x 12 см гнездо вьюрка. - Малък вход за птици предпазва птиците от вятър, дъжд и на хищници, като котки и гризачи, кутия за отглеждане на птичи гнезда. - Цвят : Както е показано на фигура, държач за птичи гнезда.Информация за стоки, Дървен птичи къща Удобно почистване на къща и инсталира на място за следващия семейството на птици. дървена кутия за развъждане на Този титуляр за птичи гнезда се характеризира с повишена якост, което позволява да се използва отново подаде година след година.кутии за гнездене за птици Титуляр за птици с насестом дава възможност да наблюдават птици, когато те изграждат своето гнездо, снасят и люка яйца, а също така се опитва да убеди своите пилета извърши първия полет.

Подробности

Подобни продукти в категория