• Новинка
Дървена място за спане за Птици Поставка за Птици, Натурални Дървени Хамак за клетка за Клетките, за да проверите за Птици, Окачени Люлки Играчка място за спане за П?

Дървена място за спане за Птици Поставка за Птици, Натурални Дървени Хамак за клетка за Клетките, за да проверите за Птици, Окачени Люлки Играчка

BGN 37.50
Налично
Налично

Предназначен за успокояване на крака на птиците, като същевременно се гарантира дъвченето и добро забавление за вашите папагалиЛюлка за птици, изработени от безопасни за домашни любимци дървени материали, устойчиви на 100% сигурна.Всички птици обичат да вдигат шум и да се използват цветни играчки, угостите своите домашни любимци и да получите часове на забавление, при спазване на техните игри. подходящ за повечето клетки, стоманена кука лесно се свързва с нея.От кутията тези люлки се доставят в разглобено формата и изискват сглобяване, преди да инсталирате на птица клетка.Но не се притеснявайте, те?отново лесно се монтира и не се нуждае от никакви средства!. За вашия домашен любимец нормално мъча люлка; те?отново получаваш калций, това е подобно на расклевывание сепия.Предназначен за успокояване на крака на птиците, като същевременно се гарантира дъвченето и добро забавление за вашите папагали.Люлка за птици, изработени от безопасни за домашни любимци дървени материали, устойчиви на 100% сигурна.Всички птици обичат да вдигат шум и да се използват цветни играчки, угостите своите домашни любимци и да получите часове на забавление, при спазване на техните игри. подходящ за повечето клетки, стоманена кука лесно се свързва с нея.От кутията тези люлки се доставят в разглобено формата и изискват сглобяване, преди да инсталирате на птица клетка.Но не се притеснявайте, те?отново лесно се монтира и не се нуждае от никакви средства!. За вашия домашен любимец нормално мъча люлка; те?отново получаваш калций, това е подобно на расклевывание сепия.Количество : 1 бр. Помещение включва : 1 х място за спане за птици Материал : Дървен Цвят : както е показано на снимката Тип : Люлка за папагали, Размер на играчката : както е показано на снимката.

Подробности

Подобни продукти в категория