• Новинка
Ipetboom 10 бр. Купа Висящия Контейнер Чаша Папагал Птица Антипроливная Станция Опаковка Ясла за Домашни Любимци Бяла Пластмасова Клетка за птици, Хранилки Аксесоар Пи?

Ipetboom 10 бр. Купа Висящия Контейнер Чаша Папагал Птица Антипроливная Станция Опаковка Ясла за Домашни Любимци Бяла Пластмасова

BGN 6.17
Налично
Налично

ЗДРАВА ясла за гълъби - подходящ за много домашни птици, което улеснява живота си ДЪРЖАЧ за храна за протеин е Изработена от безопасна пластмаса с добра консистенция и дълголетие.Контейнер ЗА ВОДА в КЛЕТКА за птици - Практичен дизайн я прави с голям капацитет, която напълно ще задоволи вашите нужди.ИГРАЧКА за ХРАНЕНЕ на ПТИЦИ - Продуктът се различава изискан изработка, добри технологични детайли и практична функционалност, и вие да можете да го използвате за хранене на птици.Кутия за хранене на домашни гълъби - проста конструкция, лесна за инсталиране и отстраняване, здрава.Пратката е списък на топ 10 x кутии за хранене Функции - Много е лесна за инсталиране и отстраняване, удобен и лесен за почистване контейнер за вода в клетка за птици. - и висококачествен найлонов материал за продължително използване на Прости кутии за хранене на гълъби. - ефективно премахва замърсяване, лесно се импортира и почиства кутия за хранене на гълъби. - Размер : Около 19,00 X7,50 X7,50 см /7,47 X2,95 X2,95 инча Пластмасов ясла за гълъби. - Подходяща за хранене на малки птици, като папагал, гълъби, вълнисто папагал, какаду, божур и други малки птици в клетки за птици. - Анти-дизайн, много подходяща за хранене на гълъби и други птици. - Материал : пластмасов държач за храна за протеин. - Цвят : бял ясла за птици.Описаниетоваров Посуда за хранене на гълъби Те ефективно се пречиства храната от замърсявания.Кутия за храна за гълъби е Лесна и удобна за употреба, професионален дизайн за гълъби. купа за хранене на папагали Те са креативни в използването. ястие за птици, хранилки за птички, Тези кутии за храна в клетки за гълъби, подходящи за гълъби или на някои от другите птици с анти-дизайн.

Подробности

Подобни продукти в категория