• Новинка
Bonaweite Много Голяма играчка-люлка за дъвчене птици с цветни топки от ратан и естествено оцветени дървени блокове за средни и големи папагали, метална кука за удобно ?

Bonaweite Много Голяма играчка-люлка за дъвчене птици с цветни топки от ратан и естествено оцветени дървени блокове за средни

BGN 13.06
Налично
Налично

[Естествени материали и нетоксични] - Това е играчка за птици е изработена от метални куки и вериги, пръчки от дърво, боядисани от естествени материали ротанговых топки и дървени мъниста, както и памучни въжетаТова е безопасно и издръжлив във всички случаи на живота си. [ЛЕСНО се инсталира на птица клетка] - С помощта на 2 метални куки лесно се закача на птица клетката, а също и на поставка за птици или детска площадка за папагали, тя е здрава. [Размер на играчки за дъвчене птици] - 40 см. * 25 см / 15,7 "* 9,8", подходяща за средни и големи папагали като папагали, папагали, какаду, африкански сив, эклект, мини-ара, както и какаду и неразлучники. [УДОВЛЕТВОРИ СВОЯ ПТИЧИ ИНСТИНКТ за ДЪВЧЕНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ на ХРАНА] - на Птиците харесвам ярки цветове, и това е добър начин да добавите цвят към клетки за домашни любимци, за визуално привличане на вниманието на вашите папагали.Тази играчка ще помогне на птиците, както и да поддържа естественото си поведение - за дъвчене и снабдяват с храна, поддържане на здрави човки и дебел. [100% гаранция за качество И обслужване] - Bonaweite осигурява 24-часово обслужване за нашите любими клиенти при всякакви проблеми с тази стока.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим най-добрите решения.Моля, обърнете внимание : 1 * играчка за дъвчене птици от вътрешната страна на опаковката. [Естествени материали и нетоксични] - Това е играчка за птици е изработена от метални куки и вериги, пръчки от дърво, боядисани от естествени материали ротанговых топки и дървени мъниста, както и памучни въжета.Това е безопасно и издръжлив във всички случаи на живота си. [ЛЕСНО се инсталира на птица клетка] - С помощта на 2 метални куки лесно се закача на птица клетката, а също и на поставка за птици или детска площадка за папагали, тя е здрава. [Размер на играчки за дъвчене птици] - 40 см. * 25 см / 15,7 "* 9,8", подходяща за средни и големи папагали като папагали, папагали, какаду, африкански сив, эклект, мини-ара, както и какаду и неразлучники. [УДОВЛЕТВОРИ СВОЯ ПТИЧИ ИНСТИНКТ за ДЪВЧЕНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ на ХРАНА] - на Птиците харесвам ярки цветове, и това е добър начин да добавите цвят към клетки за домашни любимци, за визуално привличане на вниманието на вашите папагали.

Подробности

Подобни продукти в категория