• Новинка
LEPSJGC Кърпи за баня за домашни любимци, Впитывающий ръкави за Кучета, Быстросохнущий Бански костюм от най-добрите влакна, Гъба за котки (Цвят: бял-Динозавър Doodle4, Разм?

LEPSJGC Кърпи за баня за домашни любимци, Впитывающий ръкави за Кучета, Быстросохнущий Бански костюм от най-добрите влакна,

BGN 30.65
Налично
Налично

1 Това е кърпа за кучета е чудесно за отказ от пътуване, в кучешка колиба или клетка за вашия домашен любимец е топло, уютно и по-удобно. Този вид банного халат за домашни кучета много добре абсорбира влага, която улеснява сушене на вашия домашен любимец. Осигурява идеален начин за защита на кучета от охлаждане след къпане или разходка под дъжда. Изработен от микрофибър, перфектно абсорбира влагата и бързо изсъхва. Плат е здрав и добре абсорбира вода, лесен за почистване, е възможно машинно пране. Това е кърпа за кучета е чудесно за отказ от пътуване, в кучешка колиба или клетка за вашия домашен любимец е топло, уютно и по-удобно. Този вид банного халат за домашни кучета много добре абсорбира влага, която улеснява сушене на вашия домашен любимец. Осигурява идеален начин за защита на кучета от охлаждане след къпане или разходка под дъжда. Изработен от микрофибър, перфектно абсорбира влагата и бързо изсъхва. Плат е здрав и добре абсорбира вода, лесен за почистване, е възможно машинно пране. Това е кърпа за кучета е чудесно за отказ от пътуване, в кучешка колиба или клетка за вашия домашен любимец е топло, уютно и по-удобно. Този вид банного халат за домашни кучета много добре абсорбира влагата. което улеснява сушене на вашия домашен любимец. Осигурява идеален начин за защита на кучета от охлаждане след къпане или разходка под дъжда. Изработен от микрофибър, супер абсорбиращи и быстросохнущей. Плат е здрав и добре абсорбира вода, лесен за почистване, е възможно машинно пране.Спецификацияматериал : Полиэфирразмеры : XS - S - M - L - XLXS : дължина дрехи 33 см, дължина на дрехите 40 см, дължина на дрехите 50 см мл : дължина-60 дрехи смxl : дължина дрехи 75 смупаковка включва : 1 x кърпа за домашни любимци Забележки : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Подробности

Подобни продукти в категория