• Новинка
Детски диван INFANS, Стол-люлка за деца с масивна дървена рамка, Дизайн със защита от преобръщане, Плюшен Плат, Детско столче за детска стая, детска градина, Подарък за ?

Детски диван INFANS, Стол-люлка за деца с масивна дървена рамка, Дизайн със защита от преобръщане, Плюшен Плат, Детско столче за детска

BGN 0.33
Налично
Налично

?ВЪЗХИТИТЕЛЕН дизайн : Детско столче-люлка INFANS изпълнено с прекрасни розови модел, уникална и интересна графика, за да привлече вниманието на децатаВ същото време, той може да придружава децата по време на растеж, в хола, спалнята, детската стая създаде прекрасно място за четене, рисуване, гледане на телевизия и почивка. ?КОМФОРТЕН шаване : Този диван за деца проектиран с научна криви, голяма седалка и на подходяща височина, за детето е удобно и правилно да седне.Облегалка и подлакътници покрити с гъба с висока плътност, което позволява на детето си свободно да се разклати, докато седи в горната част на люлеещи се столове. ✅ЕРГОНОМИЧНА ОПОРА : Ергономична облегалка осигурява подходяща защита на гръбначния стълб и помага на детето да изработи правилната поза в седнало положение.Удобни подлакътници позволяват на децата да се отпуснете ръката си по време на четене или гледане на телевизия. ✨ МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ-КЛАС : Плат бебешка количка-стол от мека, лека, и я лесно да се откаже от плюшени нежната тъкан teddy, безвредной за здравето на децата.Материал от масивно дърво е здрав, издръжлив.Стол издържа на натоварване до 110 кг. ?️ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Инсталацията отнема само няколко минути и се извършва бързо и лесно.Препоръчва се за деца на 3-5 години.Крайният размер ще бъде 20 "x 19,5 x 20" (Д x Ш x В), височина на седалката 9,5", височина подлакътник 14". ❤️ ОДОБРЕНО ОТ US.CPSIA и ASTM : Произведено от действително нетоксичен хранене от полипропилен, без мирис, не съдържа BPA, PVC, фталатов, олово, латекс и формалдехид.Никакви остри точки или ръбове.Преминал изпитания за устойчивост, задух, тежест и промяна.

Подробности

Подобни продукти в категория