• Новинка
Kisangel 24 бр. Стъклена Врата, брави за Плъзгащи или за Малките деца, Детска безопасност, винтове за дърво, Бормашини, Лепило Пеперуда, Без Врати, Бар Инструменти, Плъзга?

Kisangel 24 бр. Стъклена Врата, брави за Плъзгащи или за Малките деца, Детска безопасност, винтове за дърво, Бормашини, Лепило

BGN 21.16
Налично
Налично

Ключалка ЗА ПЛЪЗГАЩИ се ПРОЗОРЦИ от деца-Заключване на плъзгащи се стъклени врати с пеперуди, бар брави за плъзгащи се прозорци със защита от деца, предпазни ключалки за деца, плъзгащи врати за двор, лесни за използване, просто почистете работна зона за този замък, прикрепете тази система за заключване на вратите в желаното място за вашия двор, гардероб, шкафчета, както и раздвижного прозорци децата не трябва да се отварят врати и прозорци за грешка, избягвайте нещастните случаи, идеален за употреба в домашни условия.СИГУРНОСТТА на ВРАТИ за ДЕЦА - Този замък за плъзгащи се стъклени врати от висококачествени и издръжливи материали, защитени от деца, е трайна и могат да издържат на продължителна употреба.Заключване за шкаф със защита от деца-децата не трябва да се отварят врати и прозорци, по погрешка, да се избягва инциденти, подходящ за употреба в домашния интериор.ДЕТСКА СИСТЕМА за ЗАКЛЮЧВАНЕ на вратите - просто вдигнете двата края, за да ги заключите, това няма да се отрази на нормалната работа на врати или прозорци.Пратката включва 24 x плъзгащи прозорци на замъка Функции-Този плъзгащ се прозорец за заключване, предназначени за бебета, деца по-малки деца, деца и някои специални възрастни, които се нуждаят от детски замък за плъзгащи стъклени врати. - Не се изискват никакви винтове, благодарение на компактен размер и лесно тегло, този замък за плъзгащи се врати е много лесен за употреба и инсталиране на прозорци брави за панелите на вратите. - Този прозорец заключване, защитени от деца, издържа на смотаняци бебета и деца, държи отворени вратите и прозорците с помощта на сигурните брави, защитени от деца.81 X0 сигурна врата за деца. - децата не трябва да се отварят врати и прозорци за грешка, избягвайте нещастните случаи, идеален за употреба в домашни условия. -Цвят : бял и зелен защитни алуминиева дограма, брави -Материал : ABS детски предпазни ключалки за врати високо Качествени материали, добро качество на изработката, заключване за плъзгащи се стъклени врати от една страна, главният вход се затваря лесно вдигане и на двете крила, лесни за използване с алуминиева дограма, брави за деца.

Подробности

Подобни продукти в категория