• Новинка
Зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство за Oculus Quest 2, Магнитна зарядно устройство за аксесоари Quest 2 и Притежателя на дисплея на слушалката и станция ?

Зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство за Oculus Quest 2, Магнитна зарядно устройство за аксесоари Quest 2 и Притежателя

BGN 2.00
Налично
Налично

【Зарядно устройство 1 м/3,3 метра кабел Type-C X 1; 2 елемента батерия 1800 ма; 2 елемента капака на отделението за батерията на контролераДокинг станция за зареждане, 2 батерии, 2 капак на контролера. Когато VR-конзола и контролери презареждат едновременно, време за зареждане контролери е около 4,5 часа, а VR-конзола - около 2,5 часа. Само контролери за зареждане, време за зареждане е около 3,5 часа. Заредете само за VR-конзола, време за зареждане е около 2,5 часа. Включете оригиналния кабел или адаптер 5 V2 A към интерфейса на GA01 USB - C. Инсталирайте на конзолата Meta Quest 2 на зарядно устройство, зарядно устройство GA01. Свържете кабела GA01 USB - C към конзолата Meta Quest 2. Махнете капака на отделението за батерията на контролера Meta Quest 2, поставете батерия (горна част-отрицателен електрод, а долната - положителния електрод) и да ги замени с нови капака на отделението за батерията, моля, обърнете внимание на сребристите детайли, които на батерията трябва да направите обърнати нагоре към метални осколкам затваряне на отделението за батерията на контролера. Поставете ръчни ленти в кабелен отделение, а контролери - в конектори GA01, ще видите как индикатори ще станат червени. Конзола Meta Quest 2 напълно се зарежда за 2,5 часа, зарежда се за 3 часа.Тъй като се използва акумулаторна батерия с капацитет 1800 mah, контролери могат да работят и повече от 30 часа, а за пълно зареждане отнема около 4,5 часа. Само контролер за зареждане : за докинг станция свети червен светодиод. Зареждайте само на конзолата на виртуалната реалност : чрез led индикатор на конзолата, за да видите състоянието на зареждане, червен индикатор, за да покаже, че тя е заредена, и зелен led индикатор, за да покаже, че тя е напълно заредена. Зареждайте контролера и конзолата виртуална реалност едновременно : контролер зарежда показател, когато индикаторът на докинг станция бавно мига в червено, а на конзолата зарежда чрез led индикатор на конзолата, за да видите състоянието на зареждане, червен индикатор, за да покаже, че зареждането продължава и зелен led индикатор, за да покаже, че зареждането е напълно заредена.

Подробности

Подобни продукти в категория