• Новинка
Малко Животно Джудже Хамстер Джудже Хамстер Чанта Мед Планер Морско Свинче Легло, Хамак За Играчки На Хамак Люлка Стоки За Домашни Любимци, Двустранен Е На Разполо?

Малко Животно Джудже Хамстер Джудже Хамстер Чанта Мед Планер Морско Свинче Легло, Хамак За Играчки На Хамак Люлка Стоки За Домашни

BGN 6.79
Налично
Налично

➤ Размер хамак за малки домашни любимци : 14 см /5,51 инча × 14 см / 5,51 инча, височина на окачване на около 18 см /7,1 инча; подходящи за малки домашни любимци, като например, захарни планери, протеин, хамстери, мишки, захарни безмоторни самолети, морски свинчета и други малки домашни любимци 【 Функция : Може да виси в клетка или да се използват като хамак, може да се пере. ➤ Предимства : Малки хамаци за домашни любимци може да се използва по всяко време на годината, кадифена подложка с нефритовым заек и годишен подложка за спане, който може да се замени по желание, красива велур ще защитава вашия домашен любимец от студа, особено през зимата.Повърхността на летния подложка за сън може да се замени, за да в горещото лято беше прохладно, удобно и лесно в употреба, просто обърнете част от куката. ➤ Материал : Изработен е от висококачествено кадифе нефритен заек и летен подложка за сън, изпълнен с гъба, супер меки и удобни, с окачен на веригата от неръждаема стомана, здрав и издръжлив, която осигурява на вашия домашен любимец удобен и топъл дом. ➤ Супер сладка : Със супер чисти, ярки и трепетно външен вид, е перфектен подарък за вашия любим малък домашен любимец, и вашия домашен любимец, той се радвате. ➤ Размер хамак за малки домашни любимци : 14 см /5,51 инча × 14 см / 5,51 инча, височина на окачване на около 18 см /7,1 инча; подходящи за малки домашни любимци, като например, захарни планери, протеин, хамстери, мишки, захарни безмоторни самолети, морски свинчета и други малки домашни любимци. 【 Функция : Може да виси в клетка или да се използват като хамак, може да се пере. ➤ Предимства : Малки хамаци за домашни любимци може да се използва по всяко време на годината, кадифена подложка с нефритовым заек и годишен подложка за спане, който може да се замени по желание, красива велур ще защитава вашия домашен любимец от студа, особено през зимата.Повърхността на летния подложка за сън може да се замени, за да в горещото лято беше прохладно, удобно и лесно в употреба, просто обърнете част от куката.

Подробности

Подобни продукти в категория