• Новинка
PATKAW Ясла за Сено Заек 2 елемента Чанта за храна За Заек Клетка е Чрез Морков Форма на Окачени Чанта Ясла За Съхранение на Сено и Билки за Зайци Морски Свинчета, Чинчи?

PATKAW Ясла за Сено Заек 2 елемента Чанта за храна За Заек Клетка е Чрез Морков Форма на Окачени Чанта Ясла За Съхранение на Сено

BGN 8.10
Налично
Налично

? ВИСЯЩИ ТОРБИ за сено - Тази чанта за сено може да се пере в машина, която спестява време и осигурява гигиеническую сигурност ? ЧАНТА ЗА СЕНО за ХРАНЕНЕ на ЗАЙЦИ - Осигурете на вашите малки любимци-приятелски начин да получат необходимото им количество сено. ? Чанта ЗА ХРАНЕНЕ на МОРСКИ СВИНЧЕТА - Чанта за хранене сено позволява прикачване на нея почти всяка клетка, удобно и практично. ?ПОДВЕСНАЯ ясла за хамстери - с Перфектен размер, чудесно за зайци, чинчили, морски свинчета и други дребни животни.Хранилки за сено помагат да се поддържа чистота и стройност в клетката, а сено - сухо и чист.Използването на хранилки за сено за зайци, не само ще осигури достатъчно количество сено и ще намали неговата отпадъци, но и ще осигури комфортно и по-чиста среда на живот за вашия любимец. ? ЧАНТА за сено за дребни животни - с Помощта на добър материал от плат Оксфорд, удобно и дишаща, по-дълъг живот.Описание Ако търсите къщичка за сено, а след това си търсения окончены!Това е така, защото нашата ясла за сено ще отговарят на вашите нужди.Изработен от висококачествен плат Оксфорд, той висококачествен и издръжлив.Този висящ чанта за сено ви позволява да съхранявате вашето сено в внимателни формата без отпадъци.Характеристики Материал : плат Оксфорд - Цвят : както е показано на фигурата.- Размер : 24 X12 X7,5 см. на Помещение включва 2 хранилки за сено.

Подробности

Подобни продукти в категория