• Новинка
Balacoo 2 Комплекта Играчки за Зайци, Хамак от Чинчила, Играчка За Катерене, Дървена Клетка за Хамстер, Платформа за Чинчила, Спална Стая за Хамстер, за да проверите за Х?

Balacoo 2 Комплекта Играчки за Зайци, Хамак от Чинчила, Играчка За Катерене, Дървена Клетка за Хамстер, Платформа за Чинчила, Спална Стая

BGN 2.33
Налично
Налично

Джудже хамстер пълзи по стълбите, играчка на платформата за хамстери, дървена платформа за хамстери, играчки за хамстери, играчки за морски свинчета, за хамстери : Платформа за хамстери - избор на приятели, които имат джудже хамстерАксесоари за клетки за хамстер : избор на приятели, които имат хамстер, хамак за хамстер.Хамак за сън с хомяком : - Дървена играчка с хомяком е направена от висококачествен материал за трайни и практично използване.Хамак за морско свинче : Дървена платформа за хамстер може да достави повече удоволствие домашен любимец, за да се превърне в забавна детска площадка за най-малките у дома.Малка дървена платформа : хамстер, плъх, захарен планер, морско свинче, звездица, чинчила и др.- Лесен за съхранение и инсталация.Пакетът включва 2 x набор от функции платформа за хамстер - хамстер, плъх, захарен планер, морско свинче, звездица, чинчила и така нататък Аксесоари за клетки за малки животни. -Цвят : скат в клетката цвят каки. - Изработен от висококачествена материал за трайни и практично използване на платформата за клетки от хамстер. - Избор за приятелите, които има платформа hamster Hamster. -Размер L : около 32 X25 X6,2 см. (Платформа), 8 джудже хамстер Пълзи Стълбище джудже хамстер Платформа Играчка джудже хамстер Дървена платформа джудже хамстер Играчки за Доставка джудже хамстер Платформа морско свинче играчки. - Лесен за съхранение и инсталиране на играчка за хамстер. -Размер S : около 28 X17 X6,2 см. (Платформа), Хижа за домашни мишки, размер 8,5х17 мм -Материал : Дървена платформа за клетки от хамстер. - Може да се осигури по-забавно за домашни любимци, весела детска площадка за аксесоари за малки домашни хамстери на вашия домашен любимец.Информация за стоки Hamster аксесоари за клетки, Това е един от най-добрите варианти за вас.подслон за хамстери, Изработени от висококачествен материал за трайни и практично използване.

Подробности

Подобни продукти в категория