• Новинка
Тяговый Въже За Домашни Зайци, Домашни Малко Животно Заек Хомячки Колан Гърдите Колан Червеният Кръст Сини Ленти 2 Броя (И)

Тяговый Въже За Домашни Зайци, Домашни Малко Животно Заек Хомячки Колан Гърдите Колан Червеният Кръст Сини Ленти 2 Броя (И)

BGN 2.67
Налично
Налично

【, Определени за разходки】 В комплекта са включени симпатична жилетка и обувки в тон - най-модерен начин за разходки любимите членове на семейството каишка за хамстер. 【Симпатичен външен вид】Външния вид на тази симпатична и може да се използва малки домашни любимци, като хомячки. повод за морско свинче. 【Колан】 Дизайн на колана, позволява на домашни любимци преместване на каишка, да намали стреса и да обича домашни любимци. 【Дърпане на въже за животни】Дайте любов и почувствайте радостта от завръщането към природата.шлейка за домашни любимци. 【Упражнения на открито】 Продължителни упражнения на открито може да предотврати депресия от това, че ви обичат. 【, Определени за разходки】 В комплекта са включени симпатична жилетка и обувки в тон - най-модерен начин за разходки любимите членове на семейството. каишка за хамстер. 【Симпатичен външен вид】Външния вид на тази симпатична и може да се използва малки домашни любимци, като хомячки. повод за морско свинче. 【Колан】 Дизайн на колана, позволява на домашни любимци преместване на каишка, да намали стреса и да обича домашни любимци. 【Дърпане на въже за животни】Дайте любов и почувствайте радостта от завръщането към природата.шлейка за домашни любимци. 【Упражнения на открито】 Продължителни упражнения на открито може да предотврати депресия от това, че ви обичат.Технически характеристики на : . Състояние : 100% чисто нова. Материал : плат.Цвят : Както е показано на фигурата.Списък на пакетите : . 2 * Гърдите колан. 2 * Тяговый въжето. Тъй като е произведено ръчно измерване, размерът може да варира от 1-2 см/инч. Цвят може да се различават малко от заболяване, осветление или на друг монитор.Размер на Обиколката на шията, cm/инч.Обиколката на гърдите, см/инч (ове) 9-11/3.

Подробности

Подобни продукти в категория