• Новинка
Флаш Топка за Хамстер Кристална 12,5 см 4,92 Инча, Играчка за Джогинг, Топка за Упражнения, Прозрачна Топка за Хамстер, Клетка за Малки Животни, Аксесоари за Малки Живот?

Флаш Топка за Хамстер Кристална 12,5 см 4,92 Инча, Играчка за Джогинг, Топка за Упражнения, Прозрачна Топка за Хамстер, Клетка

BGN 4.26
Налично
Налично

размер [продукти] : S : 12,5 см/4,92 инча (при желание можете да изберете модел със светкавица)L : 15cm /6 инча (можете да изберете със светкавица, ако искате). 【Безопасни и екологично чисти материали】 : Нашата топка за упражнения за хамстери е изработен от напълно нов материал за PC.Сигурно, без мирис, силен и устойчив, не се поддава на износване и корозия.Добре защитете здравето на домашните животни. 【Останете здрави и дишаща топка за джогинг】 : На топката има няколко вентилационни отвори, които са безопасни и пропускат въздух, и си малки домашни любимци могат да играят в него!От двете страни бегового колела са предвидени отвори, които го правят по-воздухопроницаемым и позволяват хомякам аеробика. 【Прозрачен и модерен топката】 : го прозрачен дизайн ще ви позволи да видим ясно, докато хамстер изпълнява упражнения, и ще можете да играете заедно с вашия домашен любимец, за да получите повече удоволствие. 【Лесна инсталация】 : и Двете шапки изпълнени с тъмна катарама.Когато инсталацията е позицията на тъмната закопчалка на капака совмещается с подходящо положение на водещите крушка, и на капака трябва да се притеснявам, докато тя не бъде завинтена към главичката.Капаци от двете страни, покрийте вход за домашен любимец, а в средата запазено в една малка дупка.Можете да задържат бягаща топката на конзолата и да го превърне в неподвижно беговое колелото. 【Направи си сам специална играчка за своите домашни любимци】 : Тази малка топка за хамстери може да се свърже с външния трубкам за хамстери и неограничено му, че ви позволява да създадете комбинации "Направи си сам", които повишават сложността на упражнения за домашни любимци!.Това е една малка топка за хамстер, не е подходящ за по-големи домашни животни.Хамстери - енергични животни.Докато те имат достатъчно енергия, те ще продължат да се движат независимо от това, че за един ден или една нощ.Искате да си хомячку или малък домашен любимец е по-забавно?Топката е Изработена от безопасни за домашни любимци материали.Премахва скуката, повишава нивото на активност и дава възможност за забавно да се играе.Топката е лесен за инсталиране и ще се превърне в добра играчка за забавление на хамстер.Много добра играчка за вашия малък домашен любимец, просто донесете я вкъщи.Функция : 1, лек, лесен за носене, тих и безшумен 2, изработен от пластмаса, устойчива на счупвания, укусам, траен, нетоксичен, издръжлив. 3, подходящ за домашни любимци, за да тренирате, да поддържат здравето си 4.

Подробности

Подобни продукти в категория