• Новинка
Естествени Органични Екстри за Зайци-12 бр., Гъби, Ягоди, Понички, Играчки във формата на Леденца На клечка, за Украса на Клетките на Ръчен труд за Заек/Хамстер/Протеи?

Естествени Органични Екстри за Зайци-12 бр., Гъби, Ягоди, Понички, Играчки във формата на Леденца На клечка, за Украса на Клетките

BGN 5.45
Налично
Налично

【Детски играчки за дъвчене ПРЕМИУМ-клас】 12 бр лакомство за зайци са запечены при висока температура с добавянето на натурален сок от моркови на прах, на прах билки тимъти, орехи, тиква прах, захарно цвекло, ягода на прах, спанак на прах и брашно. качествени и екологично чисти екстри за зайци за вашите любящи домашни любимци!. 【, БЕЗ ДОБАВКИ И КОНСЕРВАНТИ】Нашите дъвки за зайци не съдържат изкуствени аромати или оцветители, а също и гел.Оригинален естествен цвят, позволете на вашите малки домашни любимци дъвче полезно и безвредно.За получаване на оптимална енергия и фибри, необходими за поддържане на здравословно храносмилане. 【Подобряване на здравето на зъбите】 детски играчки за Дъвчене за зайци с висока степен на компресия, с 20% по-здраво от обикновен фураж за зайци и служат по-дълго.Хитър начин да се помогне на домашни грызунам шлифован своите растящи зъби, да се подобри здравето на зъбите и намаляване на болката при тяхното отглеждане. 【Полезен и хранителен】 Научно доказано, че Тимъти Хайе, богата на фибри, може да попречи на трихобулез и астрикцию, както и да помогне на молярам.Моркови на прах, богат на каротин и калории, подобрява блясъка на козината и осигурява ежедневно енергия.,Ядки са богати на протеини и витамин E, които могат да поддържат развитието на мускулите и костите на младите и отглеждане на зайци.Клубнично-тиква прах и цвекло може да повиши апетита на малките домашни любимци. 【Идеален подарък за космати приятели】 Това е добър избор дъвченето на лакомствата и играчките за зайци, чинчили, морски свинчета, хамстери, порове и един gerbil.Домашни любимци не могат да устоят на сладко и натурален аромат на растенията, на вашите домашни любимци може да отнеме известно време, за да свикне и да се влюби в тях.Приятно разнообразие и различни цветове за дъвчене лакомствата да предизвика любопитството на малките животни и може да се превърне в сладък украшение клетки. 【Детски играчки за дъвчене ПРЕМИУМ-клас】 12 бр. лакомство за зайци са запечены при висока температура с добавянето на натурален сок от моркови на прах, на прах билки тимъти, орехи, тиква прах, захарно цвекло, ягода на прах, спанак на прах и брашно. качествени и екологично чисти екстри за зайци за вашите любящи домашни любимци!. 【, БЕЗ ДОБАВКИ И КОНСЕРВАНТИ】Нашите дъвки за зайци не съдържат изкуствени аромати или оцветители, а също и гел.Оригинален естествен цвят, позволете на вашите малки домашни любимци дъвче полезно и безвредно.За получаване на оптимална енергия и фибри, необходими за поддържане на здравословно храносмилане. 【Подобряване на здравето на зъбите】 детски играчки за Дъвчене за зайци с висока степен на компресия, с 20% по-здраво от обикновен фураж за зайци и служат по-дълго.Хитър начин да се помогне на домашни грызунам шлифован своите растящи зъби, да се подобри здравето на зъбите и намаляване на болката при тяхното отглеждане.

Подробности

Подобни продукти в категория