• Новинка
LyssKMK Легло Котка на Хелоуин Заек Легло за Хелоуин Пещерен Заек Двойно Легло Заек Морско Свинче Топъл Дом Малък домашен Любимец Зимно Убежище за Коте, Заек Заек Джуд?

LyssKMK Легло Котка на Хелоуин Заек Легло за Хелоуин Пещерен Заек Двойно Легло Заек Морско Свинче Топъл Дом Малък домашен Любимец

BGN 2.00
Налично
Налично

Легло за хелоуин с морска свинкой идва с хлопчатобумажным мат, който може да се използва и от двете страниОсвен това, в котешки яслите висеше на гумена топка, която ще достави повече удоволствие на вашето котенку.Уникален дизайн котки : Легло хелоуин rabbit извършва под формата на черна котка с откриващото пастью, красиво и подходящо за празничната атмосфера на Хелоуин.Голямо пространство : В леглото black cat shape достатъчно място, за да е котка или заек може да се сгуша в нея.Материали : Гнездо за покриване на зайци за Хелоуин, изработени от къси плюшени тъкани, гъби и полипропилен памук, уютно и комфортно;. Размер : Моля, консултирайте се с таблицата за размери, гнездо за покриване на зайче на Хелоуин е с диаметър около 12,5 инча, височина 13 см, достатъчно голяма за малка котка или възрастен заек;.Изящна изработка : точно шиене и здрав шев, много здрав и практичен за по-дълга употреба. 【Сладък Дизайн】Легло хелоуин rabbit извършва под формата на черна котка-чудовище с откриващото пастью, на хубаво и подходящо празничната атмосфера на Хелоуин.Когато котката е в него, изглежда, че вашата котка е на път да бъде проглочена чудовище. 【Висококачествени материали】Гнездо rabbit хелоуин hideout направена от къси плюшени тъкани, гъби и полипропилен памук, уютен и комфортен.Към него е приложен възглавница, която може да се използва и от двете страни.Дъното е изработено от непромокаем плат Оксфорд, не допускающей приплъзване. 【Голямо пространство】 Моля, консултирайте се с таблицата за размери, легло за хелоуин с морска свинкой е с диаметър около 12,5 сантиметра, височина 13 см, достатъчно голяма за котки, зайци, морски свинчета, порове, таралежи, катерици, брадати дракони и други подобни малки домашни любимци. 【Изящна изработка】 Точен шивашки и здрави шевове запазват триизмерна форма живи котки без увиснала, много силни и практични и за продължителна употреба.Топка, окачена вътре, позволява вашите малки домашни любимци да играят, заклещени вътре.Легло за морски свинчета, можете да използвате по всяко време на годината. 【Лесно почистване】 Нашата кошачью легло за Хелоуин лесно измиване и поддържане, може да се перат както на ръка, така и в колата.При машинно пране, моля, изпиране на щадящем режим със студена вода, след това подсушете в перална машина на слаб огън.

Подробности

Подобни продукти в категория