• Новинка
GLSTOY Хамстер Платформа Играчки за Птици, Играчки За Катерене Играчка за Птици, Играчки За Кусания Птици Поставка за Хамстер място за спане Дървена Играчка За Хамсте?

GLSTOY Хамстер Платформа Играчки за Птици, Играчки За Катерене Играчка за Птици, Играчки За Кусания Птици Поставка за Хамстер място за

BGN 7.00
Налично
Налично

Играчки за дъвчене хамстери Им е удобно да съхраняват след демонтаж, спестяване на мястоИнсталацията е много лесна и удобна.Стойка за клетка за хамстери : Изработена от висококачествен дървен материал, този продукт се отличава здравина, удобство и дълго ползване.Дървена поставка за хамстери : полезен начин за облекчаване на стреса при вашите малки любимци няма да им дам да гризе си клетки или друга мебел.Дървена масичка за хамстер : Можете да поставите този комплект дървени играчки в клетката за вашия хамстер, това ще доведе до вашия малък приятел, много забавно. пръчка за раздробяване на папагали.Дървена платформа за малки домашни любимци : Забавна платформа, добър компаньон и приятел за вашите домашни любимци, когато ви няма у дома.Осъществяване на Списък 1 x платформа Особености -Изработена от висококачествен дървен материал на тази платформа може да осигури продължителността на живота на своите люлеещи се столове птица. - вашите малки животни за физически упражнения.Изискана украса за декориране на дървена платформа за хамстери на вашия домашен любимец. - На нея също може да се лазать, да се отпуснат и да играят на малък домашен любимец, както и да публикувате колела, купички за храна и бутилки за вода практична платформа за хамстери. - Цвят : Както е показано на фигура, детски играчки за дъвчене takraw. - Подходящи за малки домашни любимци, като джудже хомячки, хомячки, катериците, таралежи, катерица, хамстер, чинчила, папагали и други дребни животни Дъска за хамстер. - Материал : Дървена играчка за хамстер - Размер : Около 25,00 X15,00 X11,00 см; Платформа за хамстер джудже размер 9,82 X5,89 X4,32 инча. - Удобни за съхранение на разглобяване, което спестява място.Инсталиране на платформа игра hamster е много лесна и удобна.Описание на продукта дървена поставка за папагал, той Е един от най-добрите варианти за вас. дървена дъска за хамстер търсите професионален, но дървена стойка за хамстер?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален дървена платформа трябва да отговарят на вашите нужди.

Подробности

Подобни продукти в категория