• Новинка
4-Слойная Дишаща еднократна маска за лице - Произведено в САЩ - Удобна Еластична ушна контур Няколко цвята (500, Mermaid Blue)

4-Слойная Дишаща еднократна маска за лице - Произведено в САЩ - Удобна Еластична ушна контур Няколко цвята (500, Mermaid Blue)

BGN 33.80
Налично
Налично

Произведено в САЩ 4-жична еднократна маска за лице, произведени в САЩ в чисти и контролирани условия с използването на висококачествени суровини от плат AAA + подобрена нетканая плат, благоприятни за кожата и выдуваемая от стопи, дава възможност за лесно дишане в продължение на дълги часове и висока ефективност на филтриране на частици.Нашата 4-слойная маска за лице е на 2 предни слой от полипропиленова тъкан с дебелина 30 гориво и слой от клас ААА + от 99% от филтъра meltblown, за които следва да се вътрешна подплата от меки хипоалергенни полипропиленова тъкан. Ергономичен дизайн - Леки, удобни, стабилни и растягивающиеся колани с двухточечными елементи, осигуряващи надеждна защита.Висококачествени еластични дъвка за ушите са удобни в чорап.4-жична маски за лице са с дължина 6,89 инча и височина 3,74 инча. (17,5 см на 9,49 см).4-слойная маска е с регистрационен номер от FDA производителя 3017171515. Тя внимателно изработени и доставени от САЩ, за да доставят ви я, без да излизате от дома си. Произведено в САЩ. 4-жична еднократна маска за лице, произведени в САЩ в чисти и контролирани условия с използването на висококачествени суровини от плат AAA + подобрена нетканая плат, благоприятни за кожата и выдуваемая расплавом, дава възможност за лесно дишане в продължение на дълги часове и висока ефективност на филтриране на частици.Нашата 4-слойная маска за лице е на 2 предни слой от полипропиленова тъкан с дебелина 30 гориво и слой от клас ААА + от 99% от филтъра meltblown, за които следва да се вътрешна подплата от меки хипоалергенни полипропиленова тъкан. Ергономичен дизайн - Леки, удобни, стабилни и растягивающиеся колани с двухточечными елементи, осигуряващи надеждна защита.Висококачествени еластични дъвка за ушите са удобни в чорап.4-жична маски за лице са с дължина 6,89 инча и височина 3,74 инча. (17,5 см на 9,49 см).4-слойная маска е с регистрационен номер от FDA производителя 3017171515.

Подробности

Подобни продукти в категория