• Новинка
DOITOOL предпазни Колани за телевизор Детски Мебели 5 бр. Комплект Анти-Анкерные Найлонови Стойки За Рафтове Каишка за защита на мебелите и стените на кабинета Колани ?

DOITOOL предпазни Колани за телевизор Детски Мебели 5 бр. Комплект Анти-Анкерные Найлонови Стойки За Рафтове Каишка за защита на мебелите

BGN 0.33
Налично
Налично

НайлонКолани за бебешки мебели : Ако в дома ви има деца или домашни животни, помислете за използването на този набор за защита от преобръщане, за да закачите цялата си тежка и нестабилна мебели, защита на вашия дом от случайно разтоварване на мебелите.Изградете и поддържайте сигурна среда за децата и домашните любимци!.Мебели стенни колани : монтиране на стойка за телевизор, чекмеджета, шкафове, рафтове, шкафа, гардероби и всички мебели.Мебелен каишка за защита от земетресения : Нашите мебелни колани Kiddies придават мебели до стената, за предотвратяване на преобръщане на мебели, дори и по време на земетресения и бури.Найлонов Мебелен Котва : Прилагане на новия материал придава на кит, мебелни анкери по-висока твърдост и якост.Колани също имат добри негорими свойства, висока стабилност, способността да предпазва от остаряване и напукване, че ефективно повишава сигурността и стабилността на задържане на мебелите на място.Мебелен каишка : Защитен колан осигурява надеждна фиксация при закачване и лесно се отстранява при натискане на хонорар, така че да можете лесно и безопасно производство на почистване на мебели, когато това е необходимо.Пратката включва 5 x мебелен комплект за защита от накрайници Характеристики -Размер : 24,4x1x0,5 см Мебелен комплект за защита от накрайници. монтиране на стойка за телевизор, чекмедже, шкафове, рафтове, шкафа, гардероби и други мебели Мебелен котва. - Материал : Найлон предпазни колани за мебели. - Цвят : Както е показано на Мебелен настенном анкере. - Нашите колани за мебели Kiddies придават мебели до стената, за предотвратяване на преобръщане на мебели, дори и по време на земетресения и бури, Комплект за защита на мебели от преобръщане. - Ако в дома ви има деца или домашни животни, помислете за използването на този набор за защита от преобръщане, за да закачите цялата си тежка и нестабилна мебели, защита на вашия дом от децата при случаен преобръщане на мебели и заключване на мебелен каишка.

Подробности

Подобни продукти в категория