• Новинка
Hztyyier Детски Шампоан и Изплакнете с Водопад, Омекотители За Баня, Детско Средство За Измиване на Коса, Препарат за Измиване на Очите за деца (Зелен)

Hztyyier Детски Шампоан и Изплакнете с Водопад, Омекотители За Баня, Детско Средство За Измиване на Коса, Препарат за Измиване на Очите за

BGN 1.00
Налично
Налично

★ Чашката за шампоан подвижна, лесно за почистванеВодата се стича директно по косата на детето, отмиване на шампоан, като се избягва попадане в очите. ★ Сладък cartoony стил може да привлече вниманието на детето, като време на пране бебе е по-вълнуващо.Когато използвате чаша, тя може да предпазва очите на детето. ★ Офис продажби : Ние се стремим да създадем най-добрия продукт и обслужване за всеки клиент.Ако този продукт, не отговаря на вашите очаквания, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, докато не сте доволни. ★ Красиво чашката за шампоан, изработен от пластмаса, който е безопасен и нетоксичен. удобна дръжка, тя е лесно да се запази и да се излее.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Материал : РР Размер : 21 * 10,7 * 15 см/8.91 цвят : Зелен, розов (по желание) Тегло : 91 грама Подходяща възраст : над 6 усти на Пратката Списък : 1 * Чаша за шампоан Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Подробности

Подобни продукти в категория