• Новинка
TEHAUX Кучешки Матрак, Хижа за домашни котки - 1бр, Универсална подложка за домашни любимци Four Seasons, Възглавница за домашни любимци (Случаен стил) Подложка за Котешки То?

TEHAUX Кучешки Матрак, Хижа за домашни котки - 1бр, Универсална подложка за домашни любимци Four Seasons, Възглавница за домашни

BGN 1.67
Налично
Налично

Издръжлив на употреба, без мирис, без избледняване, без линяния, моющийся, дълъг експлоатационен животДайте на вашия домашен любимец чувство на сигурност и защита на вашите мебели, на пода, на дивана, и т. неща от вълна агнешко месо, приятен подложка за спане на вашето куче да се чувства комфортно и расслаблялась целия ден.Нашият подложка за домашни любимци, произведени от суперматериала, подходящ за малки кучета, големи кученца, котки, на стари животни или животни с увреждания.Универсално се използва на закрито и на открито, подходящи за зимата, есента, пролетта и лятото.техните легла, клетки или гнезда.Компактен размер, лесно преносими.Характеристики - Цвят : Случаен цвят. - Материал : вълна агнешко месо. (Подходящ тегло) В рамките на 15 кг - материал от вълна агнешко месо, приятен подложка за спане на вашето куче да се чувства комфортно и расслаблялась целия ден. - Подходящ за използване, няма мирис, не избледняват, не добри.когато, изчезва, по-дълъг живот.- Нашият подложка за домашни любимци, произведени от суперматериала, подходящ за малки кучета, големи кученца, котки, възрастни или инвалиди домашни животни. - Дайте на вашия домашен любимец чувство на сигурност и защита на вашите мебели, на пода, диван и т. - Навсякъде се използва на закрито и на открито, подходящи за зимата, есента, пролетта и лятото.Пакетът включва 1 x възглавница за домашен любимец.

Подробности

Подобни продукти в категория