• Новинка
Крем за тяло Dermoaclarante Crema Tamaño Grande Class Cosmetics Gold, Натурален Крем за кожа с витамин е 120 мл, 4,05 течни унции (1 опаковка)

Крем за тяло Dermoaclarante Crema Tamaño Grande Class Cosmetics Gold, Натурален Крем за кожа с витамин е 120 мл, 4,05 течни

BGN 2.33
Налично
Налично

✔️ Осигурява бърз резултат в областта на нанасяне, с високо съдържание на натурални съставки, действа директно върху третираните зони, като допринася за свежест и подмладяване на кожата/Brinda rápidos resultados sobre la zona aplicada su alto contenido de activos actúan directamente sobre las zonas tratadas promoviendo una piel lozana y rejuvenecida. ✔️ Съдържа бамбук и витамин е, които не само се отстраняват пигмент, но и се грижи за кожата и продължават да се овлажнява я./Contiene bambú y vitamina E para no solo despigmentar sino para cuidar y mantener hidrata la piel. ✔️ Ефективно връща на кожата естествената си мекота, без да я малтретиран./Devuelve a tu piel су tono естествен ефект и грях мальтратарла. ✔️ Не дразни кожата и запазва я мека и хидратирана./No irrita la piel y la mantiene suave y humectada.Обем на продукта : 120,0 миллилитра.

Подробности

Подобни продукти в категория