• Новинка
Зарядно устройство за контролер PS5, Док-станция за зареждане на TFSeven за Sony Playstation 5 / Поставка за зарядното устройство контролер PS5 с две USB-станции за бързо зареждане ?

Зарядно устройство за контролер PS5, Док-станция за зареждане на TFSeven за Sony Playstation 5 / Поставка за зарядното устройство контролер

BGN 2.67
Налично
Налично

【Елегантен и компактен】 Това зарядно устройство с две контролери PS5 предоставя лесен и бърз начин за зареждане и съхранение на вашия контролер PS5Идеални за пестене на място за съхранение на безжични контролери PS4 в зарядното устройство, когато не играе. 【Сигурно и бързо зареждане на】 Благодарение на 2 вграден пристанища адаптер micro USB можете безопасно да съхранявате и зареждате 2 контролер PS5 едновременно.Една контролер е необходимо само 2 часа. 4 часа за две контролери. 【Led индикатор за зареждане】 USB кабел свързва хранене Поставка за зарядното устройство PS5 се оцвети в син цвят, plug контролер се оцвети в червен цвят, с напълно заредена отново се оцвети в син цвят. 【Отличен дизайн на чип】 Вграден защитен чип, може никога да не се тревожите за прекомерно зареждане / нагрее прекомерно/ претоварване работен ток/ перенапряжению / късо съединение / прекомерно категорията.Как да ви осигури безопасен и траен зарядно устройство PS5 - това е нашата вечна задача. 【Подкрепа】, ако имате някакви проблеми с продукта TFSeven.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще предоставим на задоволително решение.

Подробности

Подобни продукти в категория