• Новинка
Ергономичен Противоскользящий Силиконов калъф за контролера PS5, Защитен Стикер на кожата, Аксесоари и 4 Аналогови Капачки за палеца, за Защита на джойстик контроле?

Ергономичен Противоскользящий Силиконов калъф за контролера PS5, Защитен Стикер на кожата, Аксесоари и 4 Аналогови Капачки

BGN 15.49
Налично
Налично

? ПРЕДПАЗВА от УВРЕЖДАНЕ - С помощта на нашия силиконов своята практика вашия контролер PS5 Dual Sense ще бъде надеждно и стилно защитенДобавете вашия контролер ярки цветове и осигуряване на бърза и ефективна защита от драскотини, мръсотия, прах и мазнини, причинени от ежедневно използване (и злоупотреби).Чудесен начин да защитите контролери Playstation 5 от случайни повреди. ? ПОДОБРЯВА геймплей - Ергономичен дизайн с текстурирана дръжка предпазва от приплъзване, което в противен случай може да доведе до перенапряжению на мускулите, което изисква усилия, за да запази контролер от изплъзване от ръцете.Това е просто води до увеличаване на игрово време и увеличаване на производителността на играта. ? Най-голям КОМФОРТ - Материал, изключително удобен и внимателно се отнася до кожата по-мека и гладка на допир.Кожата почти не утяжеляет, а по-скоро подобрява текстурата, осигурява по-добро сцепление и предпазва от изпотяване на ръцете по време на игра. ? ПОДОБРЕНА ИНЖЕНЕРСТВО " – Създадена с оглед на нуждите на геймърите, идеален за контролер PS5 Dual Sense.Подобрена засаждане на сигурно облегает вашия контролер, както и изрезки за бутоните точни, да не пречат на аналогова функция. ? ОТЛИЧНО качество - Изработени от висококачествен хранителен силикон не е токсичен и няма мирис.Лесно се установява и отстранява.Моющаяся дизайн осигурява добра хигиена и чистота. ? ПРЕДПАЗВА от УВРЕЖДАНЕ - С помощта на нашия силиконов своята практика вашия контролер PS5 Dual Sense ще бъде надеждно и стилно защитен.Добавете вашия контролер ярки цветове и осигуряване на бърза и ефективна защита от драскотини, мръсотия, прах и мазнини, причинени от ежедневно използване (и злоупотреби).Чудесен начин да защитите контролери Playstation 5 от случайни повреди. ? ПОДОБРЯВА геймплей - Ергономичен дизайн с текстурирана дръжка предпазва от приплъзване, което в противен случай може да доведе до перенапряжению на мускулите, което изисква усилия, за да запази контролер от изплъзване от ръцете.Това е просто води до увеличаване на игрово време и увеличаване на производителността на играта. ? Най-голям КОМФОРТ - Материал, изключително удобен и внимателно се отнася до кожата по-мека и гладка на допир.

Подробности

Подобни продукти в категория