• Новинка
Раница-Переноска за котки NSDRBX, Раница за домашни любимци, Окачена конструкция, на Входа от двете страни, Колан, Поддръжка на ключалката, Сгъваема, за пътуване, разхо?

Раница-Переноска за котки NSDRBX, Раница за домашни любимци, Окачена конструкция, на Входа от двете страни, Колан, Поддръжка на

BGN 10.24
Налично
Налично

[Конструкция от дишаща мрежа] : В този раницата се използва трипътен мрежа, която осигурява на вашите домашни любимци безопасно и комфортно пътуванеПълна конструкция на решетката осигурява функция вентилация и обработка на изображения, подходящи за домашни любимци, които пътуват в продължение на дълго време. [Лесно да пътуват] : Раница cat travel е оборудван с регулиращи се презрамки за намаляване на налягането върху раменете.Гърдите колан може да се балансира теглото на животното и издържат на натоварване при продължителна кампания.Освен това, на дъното на котешки раницата е снабдено с подвижна вложка, която осигурява удобна защита за вашия домашен любимец.Още по-важно, отзад има куфар, който може да се носят на тялото. [Лесен и удобен] : Тази раница за домашни любимци ще ви помогне да остане без надзор, което я прави безопасна и удобна чанта за носене на вашите любимци и по време на пътуване.Има два входа, голяма странична врата и горния прозорец за лесно влизане и излизане. [Ергономичен дизайн] : Когато искате сложете си любимец, можете да лесно да се сгъне в чантата си.Уникален материал, тази раница за домашни любимци прави изключително лек и здрав.Облегалка, кръста и раменете си раницата оборудвани впитывающими пот вложки, което прави раница по-приспособими към човешкото тяло и намалява натиска върху раменете, гърба и кръста. [Конструкция за сигурност] : Тази раница за котки оборудван нагрудной катарама, която помага да се ограничат подхлъзване на животните.Обтегач на веригата предотвратява бягство на животните при отваряне на горния вход.Триизмерен дизайн, голямо пространство ви позволява да се възползвате от моята липса (за подробна информация, моля, запознайте се с размери от авиокомпанията и съответните изисквания).Избирайте добри тъкани за техните чанти, зелени безвредни тъкани и домашни любимци, те, разбира се, като домашен любимец. Вентилация, дизайн пълнител, много място за съхранение - кученце за носене на раницата е лека, здрава.

Подробности

Size:
31*25*42cm
Material:
Breathable mesh
Color:
blue-gray
Style:
portable, double shoulders
Applicable objects:
medium pets
The package includes:
1x plush pad:
1x pet bag:
If you have any questions after purchase, please feel free to contact us via email, and our team will contact you via email within 24 hours. :

Подобни продукти в категория