• Новинка
Кити Portable Лагер за Многократна употреба Прибори за пътуване Kitty Cat Калъф за ястия с Вилица, Лъжица и Пръчки от Неръждаема Стомана (SCF-KT)

Кити Portable Лагер за Многократна употреба Прибори за пътуване Kitty Cat Калъф за ястия с Вилица, Лъжица и Пръчки от Неръждаема Стомана

BGN 29.13
Налично
Налично

?【Материал】- Множество съдове за готвене изработени от неръждаема стомана 304 с висококачествено покритиеМогат да се мият в съдомиялна машина, има защита от корозия и удари, устойчиви на хлъзгане и замира. ?【Размер】- Вилица - 7,1 инча, лъжица -7,1 инча, Пръчици за хранене -7,5 инча, калъф -8,3 инча.Пътни прибори за хранене са по-подходящи за тийнейджъри и възрастни. ?【Набор от прибори за хранене за коте】 - 1 супена лъжица + 1 вилица + 1 чифт пръчици за хранене.Преносими прибори има плавен завършек, без остри ръбове, идеално прецени и балансирани, безопасно и удобно.Противоскользящий фигура с лазерно гравирани прави тези пръчици за хранене, удобни за използване. ?【Лесно да носите със себе си】- Стилен, с набор от прибори за хранене кити travel, малък размер, ниско тегло; Подходящи за ежедневна употреба, например в офиси, ресторанти, хотели, екскурзии, къмпинг, пикник, готвене на открито, пешеходни разходки и т., както и за прием на храна докато сте в движение. ?【Гаранция за обслужване на】- Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите.Ако по някаква причина не сте доволни от нашите прибори за хранене, моля, свържете се с нас.Ние ще се реши проблема, докато не сте доволни.Много ви благодаря за посещението DSBL и приятно пазаруване.Ние сме специализирани в производството на всички видове продукти.

Подробности

Подобни продукти в категория