• Новинка
Кошарката за бебета и малки деца, Дървени, Огради за детски игри Conababy, Слот дворове, Център за развлечения, вътрешен (140x200 см)

Кошарката за бебета и малки деца, Дървени, Огради за детски игри Conababy, Слот дворове, Център за развлечения, вътрешен (140x200 см)

BGN 125.40
Налично
Налично

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. Конструкция за безопасност : Този кошарката / игралното огради, проектирани и специално разработени ограждениями и като защитно, която може лесно да се отвори с една ръка, дори и когато се дръжте бебето в ръцете си.Вратата се отваря навътре, така и навън, за допълнително удобство. Безопасен материал : Този кошарката е изработена от масивна дървесина, за по-добра защита на вашето дете.Ъгли и ръбове полирани до гладкост, а научно разработена височина гарантира, че вашето дете няма да се чувства стесненным. Лесен монтаж и демонтаж на : Този кошарката / игралното огради, лесно се събира и обработва и отнема най-малко място, когато не се използва. Висока практичност : Този кошарката / игралното фехтовка осигурява на вашето дете е сигурно място за игри, докато вие се занимавате с други неща, като например приготвяне на храна, ползване на баня или на работа.Той е достатъчно просторен за настаняване на играчки и може да бъде поставен в хола, спалнята, офиса, на балкона или в двора.Този кошарката ще се превърне в чудесен подарък за всяко дете. Внимание : Размер, определен в ограждении, се отнася до вътрешни размери.Външни размери трябва да бъде 10 см или 3,9 инча по-голям от всяка страна.Когато детето се намира на територията, се уверете, че в близост до него постоянно се намира един възрастен, който може да му помогне. Конструкция за безопасност : Този кошарката / игралното огради, проектирани и специално разработени ограждениями и като защитно, която може лесно да се отвори с една ръка, дори и когато се дръжте бебето в ръцете си.Вратата се отваря навътре, така и навън, за допълнително удобство. Безопасен материал : Този кошарката е изработена от масивна дървесина, за по-добра защита на вашето дете.Ъгли и ръбове полирани до гладкост, а научно разработена височина гарантира, че вашето дете няма да се чувства стесненным. Лесен монтаж и демонтаж на : Този кошарката / игралното огради, лесно се събира и обработва и отнема най-малко място, когато не се използва.

Подробности

Подобни продукти в категория