• Новинка
Играчки за Обогатяване на Заек Fhiny, Интерактивни Играчки За Храненето на Зайци, Пластмасов Бавно Ясла за Домашни Любимци, Лакомства за Умствена Стимулация, Игра в С?

Играчки за Обогатяване на Заек Fhiny, Интерактивни Играчки За Храненето на Зайци, Пластмасов Бавно Ясла за Домашни Любимци, Лакомства

BGN 0.67
Налично
Налично

【Безопасен материал】 : Интерактивни играчки-зайчета са изработени от ABS-пластмаса, който е силен и издръжливОбнюхивающие играчки стимулират имате домашен любимец инстинкт за получаване на храна, осигуряват заетост и консумират в излишък на енергия, както и облекчаване на скуката. 【Бавното хранене】 : Играчка с бавно да кара на домашни любимци са с по-бавна скорост.Това е и играчка за раздаването на закуски, с помощта на която могат да се хранят зеленчуци и малки пелети с леки закуски, има по време на игри и забави скоростта на ядене. 【Играчки-пъзели】 : Зайци - умни и сладки домашни любимци, те могат да се движат 4 капачки, играчки-подреждане на пъзел "заек", за да получите лакомство, което ще им помогне да се концентрират за известно време, да отнеме на вашия домашен любимец и ви спасява от навика да рушим мебели.Може да се почиства с чиста вода и сух естествено. 【Стабилен дизайн】 : Долната част на играчките-пъзел за заек е проектиран с неплъзгащи вендузата, когато домашен любимец произвежда храна, той ще бъде здраво закрепен за пода и не ще бъде лесно да падне.Интересен дизайн храна позволява на домашни любимци имат по време на игра, добавянето на шега в живота на домашен любимец. 【За домашни любимци】 : Играчки за обогатяване на зайци размер на 8.8 за "Д-р х 8,8 "Ш х 1,2"В подходящ за зайци, порове, чинчили, морски свинчета, също са подходящи за кученца и котки.Определено е достоен подарък за вашия приятел космати. 【Безопасен материал】 : Интерактивни играчки-зайчета са изработени от ABS-пластмаса, който е силен и издръжлив.Обнюхивающие играчки стимулират имате домашен любимец инстинкт за получаване на храна, осигуряват заетост и консумират в излишък на енергия, както и облекчаване на скуката. 【Бавното хранене】 : Играчка с бавно да кара на домашни любимци са с по-бавна скорост.Това е и играчка за раздаването на закуски, с помощта на която могат да се хранят зеленчуци и малки пелети с леки закуски, има по време на игри и забави скоростта на ядене. 【Играчки-пъзели】 : Зайци - умни и сладки домашни любимци, те могат да се движат 4 капачки, играчки-подреждане на пъзел "заек", за да получите лакомство, което ще им помогне да се концентрират за известно време, да отнеме на вашия домашен любимец и ви спасява от навика да рушим мебели.

Подробности

Подобни продукти в категория