• Новинка
HENGROSE 13x4 99J Бордо Дълги Къдрави Перуки на Дантели от Човешка Коса 150% Плътност Вино-Червено на Цвят Перуки за Жени HD Прозрачни Перуки на Дантели от Човешка Коса, Предв?

HENGROSE 13x4 99J Бордо Дълги Къдрави Перуки на Дантели от Човешка Коса 150% Плътност Вино-Червено на Цвят Перуки за Жени HD Прозрачни

BGN 2.00
Налично
Налично

❤ 【 Подобряване на качеството на 】 : Перука от бразилския коса, чист и здравословен, по-мека и еластична, без химични съставкикогато и не спутывается, натурален и здравословен.Може да се Боядисва, выпрямлен, Отбелен, завит и придават различни форми.Точно както и вашите Собствени Отглеждане на Косата, той е идеален за всякакъв повод. ❤【 Части от човешки косъм 】 : перука от дантела 13x4 отпред.По-реалистичен С естествената линия на растеж на косъма и достатъчно на брой детски коса. 18-30 инча в наличност.Шапка размер 22-22,5 инча с 4 пити и регулируеми джапанки и интересите на повечето хора, я по-лесно обличане. ❤【 Сладки подаръци 】 : 1. Тъканта, чанта за съхранение —Удобна за съхранение на перуки, може да бъде дарение на роднини и приятели като подаръци. Един регулируема презрамка —може да се регулира в съответствие с обиколката на главата. Шапка за перука — Удобно носи перука и изглежда по-естествено и послушно. ❤【 Нашата фабрика 】 : имаме Изключително фабрика за производство на средства за коса с 10-годишен опит в Бранша, Набор от Сложни и Зрели производствени линии и Професионални Техници, специализирани в производството на различни Непреработени продукти от човешки Косъм.Ние се Отнасяме много сериозно към производството на Продукти. ❤【Гаранция за обслужване на стока 】 : Бърза доставка с чужди складове.Професионален екип за онлайн-обслужване на клиенти, който работи 24 часа в денонощието, ще Ви служи от сърце.Ако Имате някакви въпроси, моля, бързо се свържете с нас, за да сме помогнали Да ги реши.Дължината на косата трябва да бъде от върха на главата до най-долу, тъй като косата направо.Къдрави перуки са направени от преките перуки, така че при еднаква дължина на къдрави перуки за тялото ще бъде по-кратък от 2.4 инча от преките перуки.Моля, поръчайте косата е малко по-дълго, ако не сте сигурни в това, тъй като те могат да се режат или казано по-кратко. Марка : Hengrose. Плътността на косата : плътност 150%. Дължина на косата : 18-30 инча. Тип на перука : Съраунд вълнообразни предния край на перука. Цвят на косата : 99j Червен цвят.Могат да бъдат боядисани във всеки цвят, който желаете.

Подробности

Подобни продукти в категория