• Новинка
Четка Пот Коса Купа За миене на Съдове Кухненски Домашна четка за почистване с дълга дръжка за Автоматично добавяне на течност Четка за миене на съдове LIUDINGDING (Цвят:

Четка Пот Коса Купа За миене на Съдове Кухненски Домашна четка за почистване с дълга дръжка за Автоматично добавяне на течност Четка

BGN 0.33
Налично
Налично

· Продукт : Четка за съхранение в саксия · Материал : найлон вълна + гъба. · Характеристики : конструкция за впръскване на течност, еднократно пълнене на течност / многократно използване, два вида щеточных глави могат да бъдат променяни по желание, лесно се заменят, подходящи за различна прибиране на реколтата, лесен за почистване, удобна нескользящая дръжка, pressers течности за лесно почистване. · Приложение : измиване на съдове, прибори, стени, плочи, стъкло, скрубери, вани и т. · Искрено обслужване : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, и ние ще ви дадем задоволителен отговор. · Продукт : Выжимная четка за обеззаразяване на течности (кухненски инструмент за почистване)· Материал : порести глава на четка е мека и не уврежда повърхността на съдовете, полипропиленови четината се отстранява упорити петна · Технически характеристики на : 8,7 см. · Процесът на : Выдавите четка за течна дезинфекция, за да премахнете упорити петна.Той е подходящ за коксовата пещ саксии, мивки, пропуски и т., Той е мек и не уврежда повърхността на съдовете, а също така е подходящ за миене на съдове, плотове и т.· Приложим за различни чашам, изделия от неръждаема стомана, плочки, ръководство, индукционна печка, извлечения, готварска печка и т.· Следпродажбено обслужване : Моля, не се притеснявайте за продуктите, които можете да си купите.Ние организираме доставка на колкото е възможно по-скоро след плащане.

Подробности

Подобни продукти в категория