• Новинка
CRASPIRE Фаза на Луната Восъчен печат, Печат, Вълк Сургучные Печат на Келтски Възел 30 мм Ретро Ретро Подвижен Латунная Корона на Печата с Дървена Дръжка за Сватбени Пок?

CRASPIRE Фаза на Луната Восъчен печат, Печат, Вълк Сургучные Печат на Келтски Възел 30 мм Ретро Ретро Подвижен Латунная Корона на Печата

BGN 0.67
Налично
Налично

Дръжката е от дървоИзискана латунная оборудване запечатване корона.Лазерно гравиране на Чист отпечатък.Подвижни месингови глави. Поставете восковую лъжичка на печка за сургучной печат;. Загрейте лъжица за топене с помощта на чаена свещ;. Излива разтопен восък върху запечатываемый предмет;. Нанесете печат на разтопен восък и махнете отметката от печат, след като восъкът е напълно изстинал.Един бърз съвет : .Ако установите, че марката се придържа към воску, оставете я, докато восък е напълно изстине.Тогава вашия печат може да бъде лесно да се освободи от восък.Най-добре охлади восковую печат в пакет с лед.Подпечатани с восъчен печат, не само може да защити личната информация при запечатывании документи или писма, но може да се използва като подарък на гостите на сватбата/Св. Валентин/бала /Коледа / Halloween/ Ден на благодарността и друг празник.Сургучная печат е подходящ за украса на сватби, покани, поздравителни картички, пликове, пощенски картички, опаковки за вино, душ, рожден ден, партита, луксозни опаковки, проект САМ и т.

Подробности

Подобни продукти в категория