• Новинка
Мат с пръски, Непромокаема Подложка за столче за хранене за хранене, Подложка за столче за хранене за хранене на пода, Мат спрей под стульчиком за хранене, Подложка ?

Мат с пръски, Непромокаема Подложка за столче за хранене за хранене, Подложка за столче за хранене за хранене на пода, Мат спрей

BGN 11.39
Налично
Налично

【 Водоустойчив / устойчив на петна 】 Всички наши подложки под стульчиком за хранене са напълно водоустойчив и устойчив на петна - всичко това е възможно, защото всеки подложка под стульчиком за хранене, изработен от 100% полиестер!Всички наши подложки за стульчиков за хранене на пода може да се пере в колата! 【 Чист пол 】 Ние разбираме, че почистване след елементарно може да бъде неприятна!За разлика от нашите конкуренти, нашето столче за хранене splash mat лесно вытирается!Вие дори можете да скриете голяма част от елементарно, протерев влажна кърпа или чрез разклащане на подложка под стульчиком за хранене!. 【 Нескользящая 】 Нашата нескользящая дръжка предпазва мат на място, за да улови всяко замърсяване и разлив!Всеки един от нашите постелки high chait допълва всяка една супена обстановка за бебе!. 【 Многоцелеви 】 Не се ограничавайте във всички възможности, чрез закупуване имаме подложка за столче за хранене за хранене.Всички наши подложки за стульчиков за хранене, за които може да се разпръсне на хранене, имат много различни приложения - пикници, плажна завеси, покривка за маса и т. 【Гаранция за 100% удовлетвореност 】 На всички наши подложки за хранене за хранене предлага 30-дневна гаранция за връщане на пари!Правете покупки с доверие и придобиване на мат за детско столче за хранене за храненето днес!.

Подробности

Подобни продукти в категория