• Новинка
Съвместимост с защитно фолио за фитнес часа DoSmarter, [6 опаковки] Филм Lamshaw Premium висока разделителна способност Ultra HD, съвместима с умни часовник DoSmarter X18 със сензорен ек?

Съвместимост с защитно фолио за фитнес часа DoSmarter, [6 опаковки] Филм Lamshaw Premium висока разделителна способност Ultra HD,

BGN 5.66
Налично
Налично

* Внимание : Моля, свържете се с нас за първи път, ако има дефектни стоки; В рамките на 30 дни от датата на покупка, ние решаваме всички въпроси, свързани с качеството, чрез замяна или връщане на паритеС висока разделителна способност : Изработен е от материал TPU. коефициент на пропускливост на светлина 99%, показва истинския цвят на телефона.Липсата на надраскване : 0,1 мм, взривозащитен, предпазва от случайно падане, драскотини, мръсотия и прах, не се отразява на точността на сензорния екран.Лесна инсталация : Умен водач стикер прави нанасяне на изогнутого стъкло, лесен и точен, без проблеми и мехурчета. * Внимание : Моля, свържете се с нас за първи път, ако има дефектни стоки; В рамките на 30 дни от датата на покупка, ние решаваме всички въпроси, свързани с качеството, чрез замяна или връщане на парите.С висока разделителна способност : Изработен е от материал TPU. коефициент на пропускливост на светлина 99%, показва истинския цвят на телефона.Липсата на надраскване : 0,1 мм, взривозащитен, предпазва от случайно падане, драскотини, мръсотия и прах, не се отразява на точността на сензорния екран.Лесна инсталация : Умен водач стикер прави нанасяне на изогнутого стъкло, лесен и точен, без проблеми и мехурчета.

Подробности

Подобни продукти в категория