• Новинка
Керосин нагреватели обем 4,5 л, за вътрешно и външно използване - Неэлектрический нагревател - Керосиновый нагревател с чанта за печки - Преносим горелка за отоплени?

Керосин нагреватели обем 4,5 л, за вътрешно и външно използване - Неэлектрический нагревател - Керосиновый нагревател с чанта

BGN 3.33
Налично
Налично

✔ Не изисква електричество, за ефективно отопление : Чудесен авариен източник на топлинаТъй като керосиновый нагревател изработен е от специален метал, керосин може напълно да изгори, без да се чака за загряване.Той се нагрява веднага след разпалване, и няма нужда да се чака затопляне по всяко време и на всяко място. ✔ Практичен дизайн : Керосин печка не съдържа въздух, масла, дим, мирис и лесно за почистване; огнището на горене е изработен от устойчиви на топлина фибростъкло и памучна прежда, които са по-трайни; горната част е с подвижни емайл на капака.Здрава метална скоба прави кипене на водата е по-удобно за вас. ✔ Безопасност и пестене на енергия : Преносим керосиновый нагревател без електричество.Преносими маслени фурни, които не изискват електрическо отопление.В сравнение с електрически нагреватели, маслени фурни могат бързо топло помещение, не высушивая му.Всичко, което ви трябва, е керосиновый нагревател, и ще имате достатъчно топлина. ✔ Многоцелеви : лесен за употреба, преносим дизайн дръжки.Сензор за ниво на гориво, ви позволява да проверявате нивото на гориво в реално време, както и запечатани капакът на горивната инкрустация по-безопасно.Керосин печка-нагревател може да се нагрява, се вари, да се готви и готви барбекю едновременно.Това е добър партньор за къмпинг, пикници, пътувания и партита. ✔ Дълъг отопление, многократна защита : той може да остане на топло в рамките на 15-18 часа едновременно.Перфектен за ежедневните нужди в допълнително отопление и в извънредни ситуации.Снабден с регулатор на пламъка, ключ разтоварване и защитни решетки за сигурност.Керосин печка-нагревател, преносима туризъм керосин печка за отопление, за готвене, къмпинг и т. ✔ Спецификация : - Име на продукта : Керосин нагревательная фурна - Обем на резервоара : 4.5 л - Продължителност : 16-21 час - Мощност на отопление : 7800-8900 ккал / час - нето Тегло : 4,8 кг - Применимая площ : около 15 кв.

Подробности

- Product Name:
Kerosene Heating Stove
- Fuel Tank Capacity:
4.5L
- Duration:
16-21 hours
- Heating Capacity:
7800-8900 kcal/hour
- Net Weight:
4.8kg
- Applicable Area:
About 15 square meters
- Product Size:
33*33*46cm/13*13*18in
✔ Packing List:
1 × Heating Stove:
2 × Replacement Cotton Core:
1 × Handbag:
1 × Antifreeze Gloves :

Подобни продукти в категория